Search
Close this search box.

O Νίκος Καρβέλας «πάγωσε» το MEGA

Ο Νίκος Καρβέλας είναι γνωστό ότι δεν δίνει συνεντεύξεις. Σπάνια θα τον δείτε /ακούσετε να μιλάει στην τηλεόραση. Ωστόσο, τώρα ήταν η στιγμή για μια από αυτές τις σπάνιες τηλεοπτικές συνέντευξεις και την έδωσε στη Νίκη Λυμπεράκη και την εκπομπή της Μεγάλη Εικόνα και ήταν… καταιγιστικός!

«Φωτιά» έβαλε στο πλατό του MEGA με όλα όσα είπε και τον τρόπο που τα είπε και όπως ήταν αναμενόμενο σχολιάστηκε από πάντες την επόμενη με ως επί το πλείστον καθόλου κολακευτικά σχόλια. Η συνέντευξη του δημοφιλούς συνθέτη, για την ακρίβεια πολλά από αυτά που είπε σχολιάστηκαν και κατακρίθηκαν έντονα. Ωστόσο ο ίδιος ήταν (ωμά) ειλικρινής, αφοπλιστικός, απόλυτος και καταιγιστικός, όπως δηλαδή θα περίμενε κανείς να είναι ο Νίκος Καρβέλας.

Είπε τα πράγματα όπως τα πιστεύει ο ίδιος, έξω από τα δόντια και από ότι φαίνεται προφανώς χωρίς να ενδιαφέρεται καθόλου για το τι θα πουν / πιστέψουν όσοι τον ακούν -συμπεριλαμβανομένης της Νίκης Λυμπεράκη.

Από την έναρξη της συζήτησής τους υπήρχε αμηχανία μεταξύ τους με την παρουσιάστρια να προσπαθεί να κατευθύνει τη συζήτηση. Όταν θέλησε να διακόψει τη ροή του λόγου του Νίκου Καρβέλα για το βιβλίο του για να του υποβάλει μία ερώτηση, ο τραγουδιστής ήταν κατηγορηματικός:
Ν.Λ.: Να σε ρωτήσω κάτι;
Ν.Κ.: Όχι, να με ακούς.
Ν.Λ.: Μόνο να σε ακούω;
Ν.Κ.: Μόλις τελειώσω, θα με ρωτάς.
Ν.Λ.: Θα ήταν σαν να κάναμε TEDx, που βγαίνει κάποιος σε μία σκηνή και μιλά για τη ζωή του, τα έργα του κ.λ.π. ανάλογα με το θέμα. Θέλω να ρωτάω και εγώ.
Ν.Κ.: Είναι σαν πράξη αυτοικανοποίησης, συνεύρεσης. Θες να συνευρεθούμε.
Ν.Λ.: Θέλω να σε ρωτώ κιόλας γιατί εσύ είσαι χειμαρρώδης και πρέπει να σε παρακολουθούμε.

Ενώ «χαμός» έγινε όταν η κουβέντα έφτασε και στο πολιτικό σκηνικό της χώρας….

Ο τραγουδιστής και συνθέτης αποκάλεσε «βόθρο» το πολιτικό τοπίο με την παρουσιάστρια να ζητά παραπάνω διευκρινίσεις για το τι εννοεί ακριβώς.
«Πιάνεσαι από μία λέξη. Μην μου κάνεις το πως θα μιλώ και τι θα λέω. Με έφερες εδώ να πω αυτό που θέλω. Δεν σε ρώτησα εσένα, εσύ ρωτάς εμένα» είπε ενοχλημένος ο Νίκος Καρβέλας.

«Να λες ό,τι θέλεις. Εγώ επιτρέπεται να λέω; Χωράει και η δική μου γνώμη; Κανονικά στους θεσμούς οφείλουμε σεβασμό. Το αν δεν στέλνουμε τους κατάλληλους ανθρώπους να το συζητήσουμε» απάντησε η Νίκη Λυμπεράκη.

«Όταν ξεκίνησα να έρθω στην τηλεόραση, πίστευα ότι θα μιλήσω με έναν άνθρωπο ο οποίος δεν θα είναι όπως όλοι οι άλλοι. Δυστυχώς λες τα ίδια όπως όλοι οι άνθρωποι, οι οποίοι κιτρινίζουν την κουβέντα, πιανόμενοι από μία λέξη που είπα ότι η Βουλή είναι ένας βόθρος, ο οποίος βρωμάει και τον αισθάνονται 12 εκ. Έλληνες. Το τι λέω εγώ άσε να το κρίνει ο κόσμος. Εγώ εδώ ήρθα όχι για να μιλήσω με εσένα αλλά με τον κόσμο. Εσένα σε χρησιμοποιώ σαν μέσο. Δεν μπορείς να λες ότι είμαι απόλυτος» συνέχισε ο Νίκος Καρβέλας.

«Εγώ είμαι εδώ, αλλά μου απαγορεύεις να σου μιλήσω; Επιτρέπεται κάποιος άνθρωπος που κάθεται απέναντί σου να έχει γνώμη;» ρώτησε η Νίκη Λυμπεράκη.

«Με ειδοποίησαν πριν έρθω ότι οι άνθρωποι που πας να μπλέξεις, είναι δυστυχώς εκείνοι που έκαναν τη ζημιά στη χώρα. Πιθανόν να είσαι ένας εξ’ αυτών. Θα πρέπει να απολογηθείς στους ανθρώπους που βλέπουν και αύριο θα φροντίσεις να πεις ο άνθρωπος αυτός… Κατορθώνεις να χάνουμε μισή ώρα για το αν είπα ότι η Βουλή είναι εξ’ ολοκλήρου ένας βόθρος. Η συζήτηση μαζί σου είναι λίγο απογοητευτική» είπε σε αυστηρό τόνο ο Νίκος Καρβέλας.

«Θες να συνεχίσουμε ή να το κλείσουμε; Μπορούμε να πάρουμε ένα διάλειμμα και να το σκεφτείς» ανέφερε στο τέλος η Νίκη Λυμπεράκη εκτονώνοντας την ένταση.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το βίντεο του zappit.gr:

Δείτε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα