Search
Close this search box.

P. Diddy: Mετά τον πατέρα και ο γιος κατηγορήθηκε για σεξουαλική επίθεση

Μετά τις κατηγορίες εναντιόν του P.Diddy για σεξουαλικές επίθεσεις και όχι μόνο, τώρα κατηγορείται και ένας από τους γιους του.

Ο Christian Combs, ένας από τους γιους του P. Diddy, κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση από έναν πρώην υπάλληλο τον Δεκέμβριο του 2022. Ο ύποπτος για σεξουαλική κακοποίηση ράπερ, P. Diddy κατονομάζεται επίσης σε αυτήν την καταγγελία.

Όταν, στις 25 Μαρτίου, η αστυνομία έφτασε στις κατοικίες του P. Diddy στο Λος Άντζελες και στο Μαϊάμι, δεν ήταν στο σπίτι. Από την άλλη, δύο από τους γιους του ήταν εκεί και τους πέρασαν χειροπέδες. Ο Christian Combs, 26 ετών, φωτογραφήθηκε ακόμη και περικυκλωμένος από πράκτορες, ενώ στη πολυτελή ιδιοκτησία του πατέρα του έγινε έφοδος . Ο ράπερ είναι μάλιστα ύποπτος για σεξουαλική διακίνηση ανθρώπων ενώ 5 καταγγελίες έχουν υποβληθεί σε βάρος του από τον Νοέμβριο του 2023. Η πρώτη, αυτή της πρώην συντρόφου του, τραγουδίστριας Κάσι , που κατήγγειλε βιασμό, σωματική και ψυχολογική βία, απειλές… Αν και αυτό κατέληξε με μια φιλική συμφωνία, τέσσερα άλλα άτομα υπέβαλαν στη συνέχεια καταγγελία εναντίον του Puff Daddy, τρεις γυναίκες και ένας άνδρας .

Και τώρα, την Παρασκευή 5 Απριλίου, το όνομά του συμπεριλήφθηκε για άλλη μια φορά σε νέα καταγγελία, αυτή τη φορά κατά του γιου του Κρίστιαν αλλά στην οποία εμφανίζεται και ο ίδιος.

Σύμφωνα με το NBC News , μια γυναίκα, η Grace O’Marcaigh, κατηγορεί τον νεαρό ότι της επιτέθηκε σεξουαλικά ενώ εργαζόταν σε ένα γιοτ στο οποίο βρισκόταν η οικογένεια Combs τον Δεκέμβριο του 2022 στα ανοιχτά του Saint-Martin. Στην καταγγελία της, το φερόμενο θύμα λέει ότι το πολυτελές πλοίο ήταν συχνά γεμάτο με μεθυσμένους, ύποπτους εργαζόμενους του σεξ, διασημότητες και ναρκωτικά. Λέξεις που έχουν απήχηση με εκείνα του πέμπτου ενάγοντα που κατηγορεί τον P. Diddy, του Rodney Jones , ο οποίος ισχυρίζεται ότιτα πάρτι που έκανε ο δισεκατομμυριούχος δέχονταν ιερόδουλες και ανήλικα κορίτσια που μερικές φορές ναρκώθηκαν χωρίς να το γνωρίζουν και στη συνέχεια κακοποιήθηκαν.

Οι Combs αρνούνται τα πάντα

Η Grace O’Marcaigh πιστεύει επίσης ότι ήταν ναρκωμένη. Σύμφωνα με την ίδια, ο Κρίστιαν Κομπς επέμενε να πιει τεκίλα μαζί του, μετά έγινε «βίαιος», πιάνοντάς της το χέρι όταν προσπάθησε να φύγει. Στη συνέχεια, φέρεται να άρχισε να «φιλάει το λαιμό, το πρόσωπο και τα χέρια της». Μια πράξη που θα είχε γυριστεί από τον ίδιο τον Rodney Jones , που είχε προσληφθεί ως βιντεογράφος σε ένα άλμπουμ του P. Diddy και που έζησε μαζί του για ένα χρόνο. Ο άνδρας ισχυρίζεται επίσης ότι έπεσε ο ίδιος θύμα σεξουαλικής επίθεσης και λέει ότι έχει αποδεικτικά βίντεο για αυτό.

Σε ένα άλλο περιστατικό, η Grace O’Marcaigh φέρεται να αναγκάστηκε να κάνει στοματικό σεξ στον Christian Combs στον κινηματογράφο του γιοτ. Ισχυρίζεται ότι έχει προειδοποιήσει τον καπετάνιο του πλοίου αλλά δεν την έχουν πάρει στα σοβαρά. Προσθέτει ότι ο P. Diddy είχε πληρώσει ένα μεγάλο φιλοδώρημα στο πλήρωμα του πλοίου. Από τότε, η Grace O’Marcaigh λέει ότι ανέπτυξε μια διατροφική διαταραχή και υπέφερε από επιληπτικές κρίσεις.

Σε απάντηση, ένας δικηγόρος του πατέρα και του γιου των Combs χαρακτήρισε την καταγγελία “άσεμνη και αβάσιμη” και είπε ότι ήταν “γεμάτη με τα ίδια κατασκευασμένα ψέματα και άσχετα γεγονότα που περιμέναμε” από τον δικηγόρο της O’Marcaigh, Tyrone Blackburn. Ο τελευταίος είναι υπεύθυνος για αρκετές από τις καταγγελίες που κατατέθηκαν κατά του P. Diddy, συμπεριλαμβανομένης αυτής του Rodney Jones.

«Σαν πατέρας, σαν γιος», είπε ο Tyrone Blackburn το απόγευμα της Πέμπτης μετά την κατάθεση της καταγγελίας. «Δεν μας δίνει ούτε χαρά ούτε ευχαρίστηση να καταθέτουμε κατηγορίες εναντίον του Κρίστιαν Κομπς, ο οποίος έχει υιοθετήσει ξεκάθαρα το πρότυπο του πατέρα του και τις πρακτικές εξαχρείωσης. »
Ο ίδιος ο Τάιρον Μπλάκμπερν αντιμετωπίζει επίσης πιθανή πειθαρχική δίωξη αφού ένας δικαστής της Νέας Υόρκης τον κατηγόρησε ότι κατέθεσε αγωγές για να «προσελκύσει την προσοχή των μέσων ενημέρωσης» και να «φέρει σε δύσκολη θέση τους κατηγορούμενους» σε άλλα αρχεία.«Δεν ξέρω πώς σχετίζεται αυτό με την υπόθεση Rodney Jones, ή οποιαδήποτε άλλη υπόθεση που χειρίζομαι», απάντησε στο « Billboard ».

Δείτε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα