Search
Close this search box.

Τα 5 σημάδια που δείχνουν ότι έχετε κακό μάτι επάνω σας

Οι αρνητικές σκέψεις, η εντύπωση ότι έχετε αδυσώπητη κακή τύχη, ότι ζείτε σε μια ατμόσφαιρα που στύβεται από κακές δονήσεις και ότι περιτριγυρίζεστε από ζηλιάρικα άτομα μπορεί να σας κάνουν να αναρωτιέστε αν είστε θύμα κακής τύχης.

Οι κατάρες μπορούν να επηρεάσουν όλα τα άτομα και να οδηγήσουν σε απόσυρση, κακές δονητικές ενέργειες και ασυνήθιστη εξασθένηση του μανίας και των κινήτρων. Εάν νομίζετε ότι είστε υπό την επήρεια του κακού ματιού, εδώ είναι τα σημάδια και τα συμπτώματα που πρέπει να αναγνωρίσετε.


Οι άνθρωποι που υποφέρουν από το κακό μάτι μπορεί να δυσκολεύονται να υπομείνουν τις αρνητικές επιπτώσεις του. Η γοητεία που βιώνουν σε καθημερινή βάση τους αναγκάζει να αναζητήσουν τελετουργίες για να εξαγνίσουν το περιβάλλον τους, να διώξουν την κακή τύχη και να βάλουν τέλος στα αρνητικά vibes. Αν νομίζετε ότι τα κακά πνεύματα κρύβονται γύρω σας, μάθετε πώς να εντοπίσετε αυτά τα 5 σημάδια του κακού ματιού.


Τι είναι το κακό μάτι;
Το κακό μάτι προέρχεται από μια δεισιδαιμονία ότι το βλέμμα ενός ζηλιάρη ή ζηλιάρη μπορεί να προκαλέσει κακή τύχη. Στις αρχαίες πεποιθήσεις, αυτό το κακό μάτι μπορεί να αποσταθεροποιήσει ένα ον, να το υποβάλει σε αρνητική ενέργεια, σε είδη χρόνιων παθήσεων και σε ψυχικές διαταραχές. Αυτό το κακό ξόρκι μπορεί να προκαλέσει απόκρυφα φαινόμενα και ανθυγιεινές σκέψεις. Για την καταπολέμηση της κατάρας, μπορεί να τεθεί σε εφαρμογή ένα τελετουργικό προστασίας προκειμένου να βρεθεί μια ειρηνική και αρμονική ζωή.

Ποια είναι τα σημάδια του κακού ματιού;
Για να μάθετε εάν ένα άτομο πάσχει από την επίδραση του κακού ματιού, πρέπει να παρατηρήσετε τα ακόλουθα συμπτώματα:

 1. Διαταραχές ύπνου

Γνωρίζουμε ότι η έλλειψη ύπνου είναι επικίνδυνη για την υγεία. Ωστόσο, μερικοί άνθρωποι κοιμούνται για 9, 10 ή 12 ώρες και νιώθουν διαρκώς κουρασμένοι. Στην πραγματικότητα, η υπερβολική υπνηλία και το αίσθημα εξάντλησης μετά από έναν καλό ύπνο μπορεί να είναι σημάδι του κακού ματιού.

 1. Αντικείμενα που σπάνε απροσδόκητα

Εάν τα αντικείμενά σας σπάνε ή φθείρονται συνεχώς, μπορεί να σημαίνει ότι κάποιος σας βλέπει αμυδρά. Η ζήλια ενός όντος μπορεί να σας κάνει αδέξια και να σας ωθήσει να κάνετε ξαφνικές χειρονομίες. Κάποια κοινά αντικείμενα όπως κινητά τηλέφωνα, υπολογιστές ή tablet γίνονται ιδιαίτερα στοχευμένα από το κακό μάτι.

 1. Συχνές παραλείψεις

Όσο κι αν βάζετε υπενθυμίσεις στο τηλέφωνό σας ή σημειώνετε το πρόγραμμά σας σε ένα σημειωματάριο, καταλήγετε να ξεχνάτε τι έπρεπε να κάνετε; Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είστε υπό την επήρεια του κακού ματιού. Το να είσαι θύμα του κακού ματιού και της ζήλιας των άλλων μπορεί να σε αναγκάσει σε γνωστικές διαταραχές και να αλλάξει τη μνήμη σου. Ωστόσο, είναι πιο λογικό να συμβουλευτείτε έναν γιατρό για να βεβαιωθείτε ότι αυτές οι διαταραχές δεν οφείλονται σε κακή υγεία.

 1. Επαναλαμβανόμενες χειρονομίες και λέξεις
  Εάν λέτε συνεχώς τις ίδιες ιστορίες, έχετε επαναλαμβανόμενες κινήσεις και χειρονομίες, μπορεί να είστε αρκετά άτυχοι να έχετε επιβλαβείς δονήσεις γύρω σας. Πράγματι, οι άνθρωποι με το κακό μάτι έχουν επαναλαμβανόμενες λέξεις και χειρονομίες και δεν το αντιλαμβάνονται.
 2. Ένας μαγνήτης κακής τύχης

Ό,τι αναλαμβάνεις ως σχέδιο για το μέλλον μοιάζει να μην υλοποιείται και έχεις την αίσθηση ότι σε έχει χτυπήσει μια κατάρα. Για να μην αναφέρουμε τα πολλά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζετε.

Πώς να προστατευτείτε από το κακό μάτι;
Για να διώξει τις αρνητικές ενέργειες και να απωθήσει το κακό μάτι, η λιθοθεραπεία αναδεικνύει τη δύναμη ορισμένων ενεργειακών λίθων.

Εδώ είναι 3 ισχυρές πέτρες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αποτρέψετε την κακή τύχη:

 1. Μάτι Τίγρης
  Το μάτι της τίγρης είναι μια ισχυρή ασπίδα ενάντια στο κακό μάτι. Για να αποφύγετε την ατυχία και να προστατεύσετε τον εαυτό σας, μπορείτε να επιλέξετε ένα μενταγιόν με μάτια τίγρης που θα φοράτε κάθε μέρα.
 2. Τουρμαλίνη
  Η τουρμαλίνη είναι μια προστατευτική πέτρα που απομακρύνει το κακό μάτι. Αυτή η πέτρα είναι γνωστή για τις καταπραϋντικές της ιδιότητες και βοηθά στην ταξινόμηση των σκέψεων και στη ρύθμιση των συναισθημάτων.
 3. Κιτρίνη
  Η κιτρίνη φέρνει χαρά στην καθημερινότητα και αποτρέπει την εμφάνιση αρνητικών γεγονότων. Αυτό το ορυκτό είναι μια από τις πιο ισχυρές θεραπείες για να αποκρούσει μια κατάρα και να ηρεμήσει το πνεύμα.

Photo cover:pixabay.com/KELLEPICS/fantasy

Διαβάστε επίσης:

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα