Τα νέα για την οικογένεια και την υγεία του Αλέν Ντελόν καθώς και οι διαμάχες των παιδιών του, απασχολούν καθημερινά τα γαλλικά αλλά και τα διεθνή μέσα. Και ενώ όλα τα νέα γύρω από τον θρύλο του γαλλλικού κινηματογράφου γίνονται γνωστά, ο ίδιος δεν έχει εμφανιστεί.

Ωστόσο, τώρα εμφανίζεται στο Douchy της Γαλλίας, όπου διαμένει. Η κόρη του, Ανούσκα, αποκαλύπτει μια συγκινητική φωτογραφία…
Έχοντας τεθεί υπό ενισχυμένη κηδεμονία στις αρχές Απριλίου, ο Αλέν Ντελόν βασίζεται στην καθημερινή υποστήριξη των παιδιών του. Πριν από λίγες μέρες ήταν η σειρά της κόρης του Ανούτσκα να τον επισκεφτεί.

Οι εμφανίσεις του Αλέν Ντελόν είναι σπάνιες. Κατά τη διάρκεια μιας φωτογραφίας που μεταδίδει η κόρη του στα κοινωνικά δίκτυα, ο Ντελόν φαίνεται από το σπίτι του στο Douchy, στο Λουαρέ. Ένα πορτρέτο που αποκαλύφθηκε στο Instagram λίγες μέρες πριν, μετά από ένα οικογενειακό πρωινό.

«Το πρωί της Παρασκευής έβγαλα μια φωτογραφία του πατέρα μου. Κατά τη γνώμη μου, μια ανάμνηση από τις στιγμές μας. Παίρνοντας πρωινό μαζί του νιώθω απέραντη ευγνωμοσύνη. Μοναδική στιγμή γλυκύτητας στον κόσμο», έγραψε αρχικά η Anouchka Delon. «Τον βρήκα όμορφο. Με το αιώνιο ατσάλινο γαλάζιο βλέμμα του, ζωηρό, σαν μαχητής, που μου δίνει δύναμη αφάνταστη. Το δικό μου αθάνατο. »

Δείτε την ανάρτηση και τον ηθοποιό όπως είναι σήμερα:

Η 33χρονη ηθοποιός εξηγεί ότι ο διάσημος μπαμπάς της βρήκε αυτή τη φωτογραφία «τόσο όμορφη» που συμφώνησε να τη μοιραστεί με «το κοινό του που νοιάζεται για αυτόν». «Και στις ανησυχίες σου απαντά: «Μην ανησυχείς». » Ανησυχίες που συνδέονται με την πρόσφατη ενισχυμένη επιμέλεια του 88χρονου ηθοποιού, αποδυναμωμένου από τον καρκίνο.

Δείτε επίσης