Η Σίσσυ Χρηστίδου ήταν καλεσμένη στη νέα διαδικτυακή εκπομπή της Μαρίας Σολωμού στο Youtube και μεταξύ άλλων, μίλησε για τη νέα της καθημερινότητα με δυο παιδιά, μετά το διαζύγιό της από τον Θοδωρή Μαραντίνη, αλλά και για τις ανασφάλειες που είχε όταν ήταν νεότερη.

«Τώρα στα 44 έχω λιγότερες ανασφάλειες από τότε που ήμουν 25 χρονών. Είμαι πιο καλά. Είχα πάρα πολλές ανασφάλειες. Στα 25 μου είχα πάρα πολλές αγωνίες, τώρα δεν με νοιάζει καθόλου. Είχα αγωνία αποδοχής, αν αρέσω στους άλλους, αν με αγαπάνε. Τώρα η αγωνία μου είναι αν εγώ σε συμπαθώ. Δεν αναρωτιέμαι αν σου κάνω πια, δεν με νοιάζει. Δεν είναι η εικόνα, αυτό είναι μέσα σου, το πώς αισθάνεσαι. Έβλεπα τα πάντα με μεγεθυντικό φακό, είχα τρομερές ανασφάλειες. Τώρα το λυπάμαι αυτό το κορίτσι, κρίμα» ανέφερε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

Και συνέχισε, μιλώντας για το διαζύγιό της: «Ζω λίγο διπλή ζωή… Αυτό που το ζουν οι χωρισμένες μανάδες. Όταν δεν έχω τα παιδιά, έχω ξαφνικά όλον αυτόν τον ελεύθερο χρόνο που πριν δεν τον είχα. Γιατί είχα τα παιδιά πάντα. Τώρα έχω δυόμιση ημέρες την εβδομάδα χωρίς τα παιδιά. Ξαφνικά δημιουργήθηκε ένα πεδίο. Στην αρχή μου ήταν δύσκολο, όλη αυτή η ησυχία. Μετά λιγότερο, και τώρα μη διαπραγματεύσιμο. Έφτιαξα μια μικρή ζωούλα μέσα στην κανονική ζωή που για εμένα είναι πάρα πολύ σημαντική. Θα έπρεπε να το κάνουν οι άνθρωποι και μέσα στον γάμο τους».

Διαβάστε επίσης