Search
Close this search box.

Ζήνα Κουτσελίνη: Σάλος με τη δήλωσή της για Λύτρα ότι «πλήττεται μία καριέρα στο ζενίθ της»

.

Σάλος έχει προκληθεί από το μεσημέρι της Δευτέρας (17/6) με τη Ζήνα Κουτσελίνη και τη δήλωσή της για τον Απόστολο Λύτρα πως με την όλη υπόθεση «πλήττεται μια καριέρα στο ζενίθ της», εννοώντας φυσικά εκείνη του ποινικολόγου.

Συγκεκριμένα, στην εκπομπή της, «Αλήθειες με τη Ζήνα», η παρουσιάστρια συζητούσε με το πάνελ της την υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού της συζύγου του Λύτρα από τον ίδιο, ο οποίος στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος. Η Ζήνα Κουτσελίνη εξέφρασε την άποψη ότι η καριέρα του Απόστολου Λύτρα πλήττεται από το περιστατικό, ρωτώντας χαρακτηριστικά τους συνεργάτες της: «Εσείς αμφισβητείτε αυτή τη στιγμή ότι μια καριέρα στο ζενίθ της, πλήττεται;».

Η συγκεκριμένη ερώτηση προκάλεσε την έντονη αντίδραση του συνεργάτη της, Δημήτρη Μαρέδη ο οποίος τόνισε πως: «Αδιαφορώ πλήρως αν πλήττεται η καριέρα οποιουδήποτε κακοποιητή, αλίμονο δεν με νοιάζει η καριέρα κανενός».

Η Κουτσελίνη, ανεβάζοντας τους τόνους, επέμενε να λέει πως «η αλήθεια για το τι συμβαίνει μέσα σε ένα σπίτι δεν είναι πάντα γνωστή», ενώ στη διάρκεια της αντιπαράθεσης που είχε με τον συνεργάτη της, έχασε την ψυχραιμία της και χτύπησε το χέρι της στο τραπέζι, αναφέροντας προσωπικές εμπειρίες από την οικογένειά της για να ενισχύσει το επιχείρημά της.

Η επίμαχη σκηνή προκάλεσε -όπως ήταν λογικό- την οργή των τηλεθεατών, οι οποίοι ξέσπασαν εναντίον της παρουσιάστριας μέσα από τα social media.

Ακολουθεί ο διάλογος μεταξύ της Ζήνας Κουτσελίνης και του Δημήτρη Μαρέδη:

Ζήνα Κουτσελίνη: «Εσείς αμφισβητείτε αυτή τη στιγμή ότι μια καριέρα στο ζενίθ της, αυτή τη στιγμή πλήττεται; Φαντάζομαι;».
Δημήτρης Μαρέδης: «Αδιαφορώ πλήρως αν πλήττεται η καριέρα οποιουδήποτε κακοποιητή, αλίμονο δεν με νοιάζει η καριέρα κανενός».
Ζ.Κ: Μα λες τις εξελίξεις παρακάτω ρε Δημήτρη.
Δ.Μ: Ένας άνθρωπος που σηκώνει το χέρι του σε έναν άνθρωπο, γυναίκα ή άντρα είναι καταδικαστέος, δεν με νοιάζει η καριέρα του δεν με νοιάζει να καταστραφεί η καριέρα κανενός.
Ζ.Κ: Τώρα εσείς κάνετε λαϊκισμό;
Δ.Μ: Όχι, λέμε την αλήθεια όπως και εσύ. Εσένα σε νοιάζει η καριέρα του Λύτρα;
Ζ.Κ: Ε ποια είναι η αλήθεια; Εμένα με νοιάζει η καριέρα του Λύτρα ή με νοιάζει η δική μου; Λοιπόν, αλλά σας παρακαλώ πολύ ξέρουμε αυτή τη στιγμή τι συμβαίνει σε αυτό το σπίτι;
Δ.Κ: Πώς δεν ξέρουμε, να τι συμβαίνει.
Ζ.Κ: Το ξέρεις;
Δ.Κ: Να το, το ομολόγησε.
Στη συνέχεια, η Ζήνα Κουτσελίνη απάντησε εκνευρισμένη και χτυπώντας το χέρι της στο τραπέζι:
Ζ.Κ: Ξέρεις αν έχει ξανακακοποιηθεί αυτή η γυναίκα; Σήκω και πες το.
Δ.Μ: Αυτό δεν το ξέρω
Ζ.Κ: Ακούς λοιπόν αυτό που έχει πει δημόσια ο Απόστολος ότι δεν την έχει ξανακακοποιήσει.
Δ. Μ: Αυτό κρίνω
Ζ.Κ: Και ο πατέρας μου έδερνε τη μητέρα μου μέρα παρά μέρα, μια φορά έφτασε στην αστυνομία, άρα λοιπόν; Τι μου λες εδώ πέρα. Για ποιον λαϊκισμό μιλάμε εδώ;
Δ.Μ: Δεν μίλησα εγώ για λαϊκισμό με συγχωρείς.
Ζ.Κ: Μίλησες γιατί είπες “δεν με νοιάζει η καριέρα”. Και ποιον νοιάζει; Λέω ότι ένας άνθρωπος αυτή τη στιγμή έχει καταστραφεί ολόκληρος. Δεν λέει κανείς ότι στενοχωριόμαστε γι αυτό.
Δ.Μ: Εντάξει δεν τον κατέστρεψε κανένας άλλος.
Ζ.Κ: Να μην γινόμαστε οι άνθρωποι που θέλουμε το κακό του άλλου, γιατί δεν ξέρουμε τι γίνεται μέσα σε ένα σπίτι. Αν μιλήσει και η Σοφία μίλησε και ο Απόστολος και έχουν πει την αλήθεια, τότε θα ξέρουμε. Εμείς στο αστυνομικό τμήμα με τον συγχωρεμένο τον πατέρα μου φτάσαμε μια φορά. Και όντας κωλόφ@ρδος είχε απόπλου απαγορευτικό. Και πήγε η μάνα μου και απέσυρε εκείνα τα χρόνια. Κάθε μέρα με πρησμένο το μάτι, άρα μη μου λες εμένα.
Δ.Μ: Δεν ψέγω εσένα.
Ζ.Κ: Ρε Δημήτρη το έκανες όλο αυτό, τη στιγμή που εγώ προσπαθούσα να ολοκληρώσω την τοποθέτησή μου, αυτό σου λέω. Δεν το είπα για τον άνθρωπο, είπα ότι αυτή τη στιγμή, ότι όλο αυτό το κομμάτι είναι τελειωμένο. Δεν μίλησε κανείς γιατί όλο αυτό κάνουμε μια κουβέντα γιατί καταστρέφεται μια καριέρα, πρώτη εγώ πριν είπα για το παιδί. Και όλοι περιμένανε ότι δεν θα ασχοληθούμε με το θέμα γιατί έχουμε φιλική σχέση.
Δ.Μ: Γιατί, έχεις μασήσει εσύ τα λόγια σου ποτέ, ποιος το λέει αυτό;
Ζ.Κ: Όλοι. Είναι ντροπή να πιστεύει κανείς για μένα ότι θα κάλυπτα έναν άνθρωπο που είναι κακοποιητής. Όταν αυτό το ξύλο στη ζωή μου ακόμα με πονάει.

Οργή στο X για την Κουτσελίνη

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι δηλώσεις της Κουτσελίνη, προκάλεσαν την οργή του κόσμου. Στο Χ έγινε χαμός με το όνομά της να τρεντάρει και χιλιάδες σχόλια να κατακεραυνώνουν την παρουσιάστρια, ενώ αποθέωσαν τον συνεργάτη της που δεν μάσησε και είπε το αυτονόητο, καλώντας το ΕΣΡ να πράξει τα δέοντα.

Δείτε κάποια από τα tweets:

Διαβάστε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα