Search
Close this search box.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Θάσος: Το νησί που μαγεύει τους καλλιτέχνες.

.

Η Θάσος είναι ένα νησί που θαύμασα, αφού συστήθηκα μαζί του.

Αντιπροσωπεύει για μένα το “ολομόναχος μαζί”. Αποτελεί ιδανικό προορισμό για όσους αναζητούν την  έμπνευση. Μεγάλες προσωπικότητες, είτε κάτοικοι του νησιού, είτε από το εξωτερικό, έχουν βρει τον προσωπικό τους παράδεισο και καταφύγιο δημιουργίας στη Θάσο. 


Kuro Penelope Nelly Creative Designer Menelaos Primerakis Cinematographer & Visual Artist 

Η Θάσος είναι ένα καταπράσινο νησί με μαγευτικές παραλίες και πλούσια ιστορία. Φημίζεται για τις μοναδικές φυσικές ομορφιές, τα σμαραγδένια νερά και τα γραφικά χωριά της.


Alexander Heer Oneologist & Winemaker

Παραγωγός βιολογικού κρασιού, αρχαιολόγος κρασιού, ζυμώνοντας τα αποστάγματα όπως οι αρχαίοι Έλληνες, έχει βρει κρυμμένους θησαυρούς.

Ανάμεσα σε καταπράσινα Θασίτικα πεύκα και Μακεδονικά έλατα, βρίσκονται οι στενοί δρόμοι του νησιού που θα σε οδηγήσουν στα πιο όμορφα χωριά…. 

Θέμιδα Ζήδρου

Η Θέμιδα αναζητά φωτογραφικά, την αληθινή , την ανεξερεύνητη την πραγματική Θάσο, την ανέγγιχτη από τα τραύματα της ανεξέλεγκτης τουριστικής ανάπτυξης. Προτιμάει τους νοσταλγικούς τόνους και ελάχιστο χρώμα.

Η Θάσος έχει ψηφιστεί  ένα από τα 100 μέρη υψίστης  αρχαιολογικής σημασίας της Μεσογείου .

Χαράλαμπος Καλούσης Ζωγράφος 

Νέος Ζωγράφος που τολμά να στέκεται με θάρρος ,ειλικρίνεια και θέληση ανάμεσα  στη  φύση και στον ίδιο του τον εαυτό, αναζητώντας αυτήν την ζωντανή βιωματική σχέση, μέσα από την οποία αναδύεται αυτή η λεπτή αίσθηση της αληθινής ζωγραφικής.

Το νησί είναι ένα διαμάντι στη Βόρεια Ελλάδα.  

Η Θάσος για μένα, είναι ένα ευλογημένο μέρος , με αποτέλεσμα να πιστεύεις, ότι κι αν κάνεις εκεί , το κάνεις εμπνευσμένα. Tα χρώματα της θάλασσας και της Θασίτικης φύσης, η ιστορία του τόπου και η ιδιαίτερη ενέργειά του, αποτελούν αδιαμφισβήτητα πηγή έμπνευσης για έναν καλλιτέχνη. 

Μωβ περιπλανήνεις για διαλογισμό, σε λίμνες, καταρράκτες και υπέροχα μονοπάτια, έρχονται να κάνουν τη διαδρομή  να μοιάζει μαγική. 


Καρδόγερος Δημήτρης Fashion & Creative Photographer 

Σύγχρονος φωτογράφος μόδας, χαρακτηριστικό του είναι ο συνδυασμός της φύσης με τις καινοτόμες ιδέες του. Καθετί το κάνει να φαίνεται ότι προηγείται της εποχής του.

Στον Λιμένα θα ανακαλύψετε την αρχαία αγορά, τα ιερά του Ηρακλή, του Διόνυσου, της Αρτέμιδος και του Ποσειδώνα, καθώς και το αρχαίο θέατρο που κτίστηκε τον 5ο π.Χ. αιώνα. Γειτονιά καλλιτεχνών με στέκι το εστιατόριο Alexandra’s. 


Alexandra’s Restaurant

Το σημαντικό παρελθόν του νησιού, μοιάζει να ακολουθεί μέχρι και σήμερα, την ενέργεια της Θάσου και να είναι ένας από τους δημοφιλέστερους λόγους να το επιλέξετε.

Share:

Νέλλη Τσιακυρίδου

Νέλλη Τσιακυρίδου

Η Πηνελόπη Νέλλη είναι μια ταλαντούχα σχεδιάστρια. Ότι δημιουργεί έχει την σφραγίδα ενός καινούριου στυλ. Οι τάσεις της μόδας και οι συνδυασμοί, είναι η αγαπημένη της καθημερινότητα. «Οι τάσεις για μένα, είναι κάτι σαν την διαίσθηση!»
Η Πηνελόπη Νέλλη είναι μια ταλαντούχα σχεδιάστρια. Ότι δημιουργεί έχει την σφραγίδα ενός καινούριου στυλ. Οι τάσεις της μόδας και οι συνδυασμοί, είναι η αγαπημένη της καθημερινότητα. «Οι τάσεις για μένα, είναι κάτι σαν την διαίσθηση!»

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα