Search
Close this search box.

Απόστολος Γκλέτσος: Το ψάρι που ψήνεται από τις δύο πλευρές και ο «εχθρός» Μητσοτάκης

.

Ο Απόστολος Γκλέτσος ήταν καλεσμένος της Αθηναΐδας Νέγκα στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» και ήταν χείμαρρος. Και τι δεν είπε ο ηθοποιός: από τις πολιτικές του απόψεις, δηλώνοντας «φουλ αριστερός», λέγοντας πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο «εχθρός του λαού», ενώ επανήλθε και στην περίφημη δήλωσή του ότι το «ψάρι ψήνεται και από τις δύο πλευρές».

Αρχικά, ο Απόστολος Γκλέτσος ξεκαθάρισε για τις πολιτικές του πεποιθήσεις: «Ήμουν αριστερός από την κοιλιά της μάνας μου. Με την τοπική αυτοδιοίκηση κάτι μπορείς να κάνεις για τον διπλανό σου. Με την κεντρική πολιτική μπορείς να κάνεις λιγότερα. Η ιστορία έδειξε ότι κάποιοι διάσημοι μπορούν να κουνήσουν κάποια πράγματα προς όφελος του συνόλου. Με ψηφίζουν γιατί δεν λέω μεγάλες κουβέντες».

«Ένα παράπονο τα κάνει όλα και γίνεσαι Γκλέτσος. Βλέπεις το γεροντάκι, την αδικία την κοινωνική και μια ευθύνη. Αυτά τα δύο σου μπαίνουν στην ψυχή και εκεί που είσαι ένα μίζερο ανθρωπάκι, κάνεις κουράγιο. Γεννήθηκα κακομοίρης. Δεν ήμουν το παιδί που τσακώνεται στην αλάνα. Στην αλάνα μεγάλωσα αλλά τσαμπουκοποιήθηκα κοινωνικά. Ποτέ δεν ήμουν νταής. Ήμουν το πιο αγαπητό παιδί της παρέας, γιατί ήμουν φίλος. Κρατάς το μυστικό, είσαι δίπλα στον άλλον. Δεν ήμουν ο πρώτος που θα κάνει τσαμπουκά» δήλωσε σε άλλο σημείο ο Απόστολος Γκλέτσος.

Βλέποντας μία φωτογραφία του από τον Στρατό σχολίασε χαρακτηριστικά: «Φουλ αριστερός και φουλ στρατόκ@υλος».

«Εχθρός του δυστυχισμένου λαού είναι ο Μητσοτάκης»

Ο Απόστολος Γκλέτσος μίλησε και για τον Στέφανο Κασσελάκη λέγοντας πως «άλλα είπε και αυτός και στη μέση του καιρού μάς τα άλλαξε άρδην. Μας παρουσιάστηκε αριστερό παιδί και τελικά έγινε δεξιό παιδί με τον λόγο του στον ΣΕΒ και άλλα».

Και συνέχισε λέγοντας για τον πρωθυπουργό: «Η δική μου η άποψη είναι ότι ο εχθρός του δυστυχισμένου λαού είναι ο Μητσοτάκης. Θα κάνουμε την ανάγκη φιλοτιμία, θα πάμε στα όργανα του κόμματος και στη βάση αν χρειαστεί και εκεί θα το λύσουμε. Πιστεύω ότι κάτι καινούργιο θα ανατείλει».

Σχετικά με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Απόστολος Γκλέτσος σχολίασε: «το ότι ήμουν κάποτε στο κόμμα δεν σημαίνει ότι του δίνω λευκή επιταγή. Ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε κάποια πράγματα και τομές στην κοινωνική πολιτική. Ποιος του είπε του ΣΥΡΙΖΑ να μαζέψει τόσα λεφτά για να τα βρει η επόμενη κυβέρνηση και να συγκεντρώσει 41% και ο ΣΥΡΙΖΑ να πάει στο 17%; Ήταν τεράστια τα λάθη του ΣΥΡΙΖΑ με συγκλονιστικότερο το “θα σκίσω τα μνημόνια” και τελικά να φέρνει ένα τέτοιο».

Γιατί δεν πήγε στην Ευρωβουλή

Αποκάλυψε επίσης ότι «μου πρότειναν να πάω στην Ευρωβουλή και είπα όχι γιατί δεν μιλάω καλά αγγλικά, τι να πάω να κάνω; Να μου μιλάνε και εγώ να λέω «γιες, αρ γιου σουρ;», δεν γίνεται έτσι, αν δεν πάει κορδέλα η γλώσσα το λόμπινγκ δεν γίνεται γιατί όλα διαμορφώνονται εκεί. Αν μίλαγα φαρσί θα πήγαινα».

«Δεν έχω φιλοδοξία ντε και καλά αλλά θα ήθελα να είμαι μέσα στη ζωή. Τι είναι αυτό; Δεν ξέρω. Τόσο ξέρουν τόσο κάνουν αυτοί που ψηφίζουν τους γνωστούς. Είναι λάθος για τα κόμματα που βάζουν γνωστούς γιατί δεν γίνεται δουλειά. Είμαι υπέρ της λίστας για την Ευρωβουλή» πρόσθεσε στη συνέχεια ο Απόστολος Γκλέτσος.

Η δήλωση για το ψάρι

Για την περιβόητη δήλωση που είχε κάνει με το ψάρι που ψήνεται και από τις δύο πλευρές ο Απόστολος Γκλέτσος σχολίασε: «Ήμουν δήμαρχος τότε, συνέβαιναν διάφορα και είπα για το ψάρι που ψήνεται από τις δύο πλευρές. Στη Στυλίδα το πήραν με τον καλύτερο τρόπο. Είπα ότι αυτή ήταν μια πατρική, ιερή δήλωση και το έκανα για αυτά τα παιδιά. Ποια ανάγκη μπορούσα να έχω να το πω όπως έλεγαν κάποιοι δημοσιογραφίζοντες; Το είπα μόνος μου, δεν με ρώτησε κανείς. Το έκανα για αυτά τα παιδιά και τώρα το 2024 γρονθοκοπείται ένα 15χρονο πλάσμα. Στην επαρχία δεν έχει προχωρήσει καθόλου η κοινωνία. Είναι περίεργο. Τι δεν μπορούν να καταλάβουν; Είναι σαν να μέμφεσαι τον άλλον που είναι μελαχρινός. Στο σπίτι μου μεγάλωσα τόσο προοδευτικά. Δεν τα διάβασα, τα άκουσα από τον πατέρα μου και τη μάνα μου. Μέσα στο σπίτι μου το άκουσα παιδάκι ότι είναι σαν να κοροϊδεύεις κάποιον επειδή είναι μελαχρινός. Θα ήμουν 3-4 ετών όταν το άκουσα».

Για τις σχέσεις είπε: «Μου αρέσει η μοναχικότητα. Ο ζωντανός οργανισμός πρέπει να κινείται για να μην αρρωσταίνει, για να υπάρχει μια ανανέωση. Σαφέστατα είμαι πολυγαμικό άτομο. Είναι μπερδεμένα τα πράγματα. Και ποια γυναίκα δεν είναι πολυγαμική; Σαφέστατα και μου την έχουν “κάνει”. Παρατηρώ άλλους και βλέπω και τις ερωτευμένες…».

Για το πρόβλημα υγείας που πέρασε στο παρελθόν, ο Γκλέτσος ανέφερε: «Περιπέτειες υγείας πάρα πολλές από τα 34 μου. Το μια χαρά είναι σχετικό. Ειδικά όταν έχεις προβλήματα καρδιάς που είναι το βασικό όργανο και παίρνεις 4-5 χάπια την ημέρα και πρέπει να σε βλέπει ο γιατρός κάθε 6 μήνες… Εξοικειώνεσαι με τον θάνατο πιο γρήγορα και πιο εύκολα. Κάνεις κάποιες συζητήσεις με τον πάνω. Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. Εγώ θα κάνω αυτό που πρέπει, βάλε κι εσύ λίγο πλάτη!».

«Καταχρησούλες έκανα, σοβαρές όχι δεν με έπαιρνε. Όχι ναρκωτικά. Κατάχρηση είναι να πιεις και να πάρεις τη μηχανή να κάνεις σούζες. Έκανα, μέσα στην Πατησίων. Είναι χειρότερο από το να πάρεις ναρκωτικά. Δεν είχε γεννηθεί η κόρη μου όταν τα έκανα αυτά» αποκάλυψε σε άλλο σημείο της συνέντευξης.

Διαβάστε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα