Ο Τζορτζ Κλούνεϊ προχώρησε σε μια σπάνια αποκάλυψη για την καθημερινότητα με τη σύζυγό του, Αμάλ, και τα επτάχρονα δίδυμα, Έλλα και Αλεξάντερ.
Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο 63χρονος ηθοποιός μίλησε για την οικογενειακή ζωή και με το γνωστό του χιούμορ, δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι το μεγάλωμα των παιδιών κρύβει ακόμα εκπλήξεις -ακόμα και γι’ αυτόν!
Μιλώντας στο Access Hollywood, σύμφωνα με όσα αναφέρει το hellomagazine.com, ο Κλούνεϊ αποκάλυψε ότι η σύζυγός του και τα παιδιά του ζουν αυτή τη στιγμή στη Νέα Υόρκη, όπου τα παιδιά του πηγαίνουν σχολείο, ενώ η Αμάλ τον ακούει να κάνει πρόβες για το έργο «όλη μέρα».
Όταν ρωτήθηκε αν η οικογένειά του θα μετακομίσει στη Νέα Υόρκη όσο εκείνος θα παίζει στο Μπρόντγουεϊ, ο Τζορτζ είπε: «Είναι στη Νέα Υόρκη. Είμαστε εδώ όλο αυτό το διάστημα». Ερωτηθείς για το τι κάνουν τα παιδιά του, ο Τζορτζ αστειεύτηκε: «Ξέρετε, τα φυσιολογικά πράγματα που κάνουν τα παιδιά, τα οποία, προφανώς, πρέπει να τα εκπαιδεύσετε, κάτι που με σόκαρε. Είναι στο σχολείο».
«Διασκεδάζουμε πολύ. Η σύζυγός μου περνά τη μέρα της ακούγοντάς με να εξασκώ τις ατάκες μου στο θεατρικό έργο, οπότε μάλλον τις ξέρει καλύτερα από μένα»!, αστειεύτηκε ο σταρ, ο οποίος το 2016 αγόρασε ένα διαμέρισμα αξίας 14,75 εκατομμυρίων δολαρίων στο κέντρο του Μανχάταν.
