Με αφορμή τη συνέντευξη του Αλέξανδρου Λυκουρέζου στον Σταύρο Θεοδωράκη και τα όσα ανέφερε για τις παράλληλες σχέσεις που διατηρούσε όντας παντρεμένος με τη Ζωή Λάσκαρη, η Σίσσυ Χρηστίδου και οι συνεργάτες της στο «Χαμογέλα και πάλι», άνοιξαν το θέμα: απιστία.
Η Σίσσυ Χρηστίδου θέλησε να πάρει θέση πάνω σε αυτό, λέγοντας πως σε μια απιστία δεν θα πρέπει να ρίχνεις το ανάθεμα στα τρίτα πρόσωπα. «Ανήκω στην κατηγορία που πιστεύω ότι το θέμα δεν είναι τι κάνουν οι άλλες γυναίκες γύρω γύρω, αλλά πώς το αντιμετωπίζει ο άντρας όταν μιλάμε για μία απιστία. Δηλαδή, δεν νομίζω ότι το κατηγορητήριο αφορά μία γυναίκα που θα πάει να προκαλέσει έναν παντρεμένο», είπε αρχικά η παρουσιάστρια του Mega.
Και συνέχισε: «Προκλήσεις υπάρχουν πάρα πολλές στη ζωή μας και δεν θα σταματήσουν. Το θέμα είναι ο άντρας να στέκεται… Είναι θέμα συμφωνίας».
«Εγώ εννοώ ότι ο άντρας σου οφείλει δέσμευση σε εσένα. Η κάθε γυναίκα δεν σε ξέρει και δεν την αφορά. Περιμένεις από τον άνθρωπό σου να είναι συνεπής. Λες κι οι άντρες είναι έρμαια, δεν έχουν δική τους θέση και πρέπει να ποντάρουμε στο ότι οι άλλες γυναίκες δεν θα τους προκαλέσουν για να λυγίσουν; Θα ποντάρεις στον άνθρωπό σου κι όχι στις άλλες γυναίκες», πρόσθεσε σε άλλο σημείο η Σίσσυ Χρηστίδου.
«Αυτό που λέει η Σταματίνα ισχύει ότι το βρίσκουν αφροδισιακό να πάρουν τον άντρα μίας άλλης γυναίκας. Απλά εγώ πιστεύω ότι αν είσαι στη θέση της γυναίκας που έχει απατηθεί, δεν πρέπει να τα βάλεις με την κάθε γυναίκα που δεν γνωρίζει. Πρέπει να τα βάλεις μόνο με τον άντρα σου», κατέληξε.
