H Μελίνα Κανά ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» και ανάμεσα σε άλλα, θυμήθηκε την περιπέτεια που είχε με την υγεία της, πριν κάποια χρόνια, όταν υπέστη έμφραγμα πάνω στη σκηνή.
«Έπαθα έμφραγμα επάνω στη σκηνή. Τις προηγούμενες ημέρες είχα έναν έντονο πόνο στο στήθος, αλλά νόμιζα ότι ήταν κούραση ή ότι είχα καπνίσει πολύ ή ότι κρύωσα. Τελικά ερχόταν το τσουνάμι», εξήγησε η Μελίνα Κανά.
Στη συνέχεια, ανέφερε πως περισσότερο την ενδιέφερε εκείνη τη στιγμή, να φροντίσει την υγεία της και να φύγει από το μαγαζί, παρά ο κόσμος που την παρακολουθούσε κάτω από τη σκηνή. «Δεν με ανησύχησε ότι με έβλεπε ο κόσμος, αλλά ότι μπορεί να πέθαινα εκεί μέσα. Ένιωσα ότι πεθαίνω κι ότι δεν θα ξαναβγώ. Το μαγαζί ήταν υπόγειο. Έλεγα στη συνεργάτιδά μου εκεί να με ανεβάσει πάνω και να δω ουρανό. Αυτός ήταν ο φόβος μου», ανέφερε χαρακτηριστικά η ερμηνεύτρια.
Τέλος, η Μελίνα Κανά αποκάλυψε πως μόλις ανάκτησε τις δυνάμεις της, ντύθηκε ξανά και βγήκε και πάλι στην πίστα. «Η πλάκα είναι ότι συνήλθα και ντύθηκα ξανά και ανέβηκα πάνω στη σκηνή κι έβγαλα όλο το πρόγραμμα. Ήμουν 37 χρονών», είπε.