Η Πέμη Ζούνη σε νέα συνέντευξή της θυμήθηκε τη συνεργασία της με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη στο «Κλείσε τα Μάτια» που είχε κάνει αίσθηση, μ τον τηλεοπτικό τους έρωτα και τις μεταξύ τους ερωτικέ σκηνές.

Τώρα, δύο δεκαετίες μετά, η Πέμη Ζούνη μιλάει στο vidcast των Rainbow Mermaids για τις απαιτήσεις που είχαν τα γυρίσματα, φέρνοντας στο φως άγνωστες λεπτομέρειες από τη συνεργασία της με τον Παπακαλιάτη. «Οι ερωτικές σκηνές με τον Παπακαλιάτη είχαν μια ένταση, ήταν στα πρόθυρα της διάσεισης. Ήταν δύσκολες αυτές οι σκηνές», ανέφερε αρχικά η ηθοποιό.

Και συνέχισε, περιγράφοντας τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζει συγκεκριμένες επαγγελματικές προτάσεις που έχουν ερωτικές επαφές: «Ή τον πας κάποιον και κάνεις τον ρόλο ή αν δεν κολλάει, από νωρίς πρέπει να φεύγεις. Δεν το δοκιμάζεις και μετά λες “γεια”. Εγώ τουλάχιστον στην πρόταση πάνω, βλέπω γιατί δεν θα βγει καλό αν δεν υπάρχει στοιχειωδώς η άνεση της επαφής και μία ασφάλεια, από παντού»

Και συμπλήρωσε η Πέμη Ζούνη για τον τρόπο παραγωγής των σίριαλ εκείνης της περιόδου: «Αλλά τότε υπήρχε χρόνος να προσέξει κανείς, να κάνει πρόβες, να δοκιμάσει, τώρα έχει εκλείψει αυτό»