Η Σάλμα Χάγιεκ έγινε γιαγιά και απολαμβάνει το νέο ρόλο στο έπακρο. Ο θετός γιος της ηθοποιού, Φρανσουά Πινό Τζούνιορ, και η σύζυγός του, Λάρα Κοζίμα, απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, ένα αγοράκι, στις αρχές του μήνα.
Η Σάλμα Χάγιεκ μοιράστηκε τη χαρά της μέσω Instagram την Κυριακή, δημοσιεύοντας ένα βίντεο στο οποίο κρατά αγκαλιά της τον εγγονό της. «Είμαστε ευλογημένοι που καλωσορίζουμε την τέταρτη εν ζωή γενιά των Φρανσουά», έγραψε η ηθοποιός στη λεζάντα.
«Αν και εγώ θα τον φωνάζω Παντσίτο. Φαίνεται πως του αρέσει και εγώ δεν θα μπορούσα να τον αγαπώ περισσότερο», έγραψε επίσης.
Η Σάλμα Χάγιεκ παντρεύτηκε τον Φρανσουά-Ανρί Πινό το 2009. Μαζί έχουν αποκτήσει μία κόρη, τη 18χρονη Βαλεντίνα Πινό. Ο ισχυρός επιχειρηματίας της μόδας έχει επίσης τρία παιδιά από προηγούμενες σχέσεις: τον Φρανσουά Πινό Τζούνιορ, τη 25χρονη, Ματίλντ Πινό και τον 19χρονο, Ογκοστίν Πινό.
