Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ ισχυρίζεται ότι θυμάται στιγμές από τη γέννησή του, περιγράφοντας μάλιστα εικόνες και ήχους που, όπως λέει, έχουν μείνει χαραγμένοι στη μνήμη του.
Ο 84χρονος θρυλικός μουσικός μίλησε για αυτή την ασυνήθιστη ανάμνηση στο podcast «Good Hang» της Έιμι Πόλερ, όταν η κόρη του, Στέλα του ζήτησε να μοιραστεί την παλαιότερη ανάμνησή του.
Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ, τότε, παραδέχτηκε ότι δεν είναι βέβαιος αν πρόκειται για πραγματική ανάμνηση ή για κάτι που έχει πλάσει ο ίδιος στο μυαλό του. Ωστόσο, όπως είπε, έχει έντονες εικόνες από τη στιγμή που ήρθε στον κόσμο. «Αυτά τα πράγματα, δεν ξέρεις αν τα έχεις επινοήσει, αλλά έχω αυτή την αίσθηση ότι κάπως θυμάμαι τη γέννησή μου» δήλωσε ο θρύλος των Beatles.
Ο ΜακΚάρτνεϊ γεννήθηκε στο Walton Hospital, στο Λίβερπουλ, ένα παλιό βικτωριανό κτίριο που, όπως ανέφερε, ενδέχεται να είχε χρησιμοποιηθεί για διαφορετικό σκοπό πριν μετατραπεί σε νοσοκομείο. «Θυμάμαι, λοιπόν, λευκά πλακάκια, πολύ αποστειρωμένα λευκά πλακάκια, εργαλεία, καθώς και έναν μεταλλικό ήχο, επειδή γεννήθηκα με τη χρήση εμβρυουλκού. Έπρεπε να με τραβήξουν για να βγω» περιέγραψε.
Και πρόσθεσε: «Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια».
