Ο γάμος του Τσάντλερ και της Μόνικα στα «Φιλαράκια» ήταν μία από τις πιο εμβληματικές και αγαπημένες στιγμές της σειράς. Όμως, για την οικογένεια του Μάθιου Πέρι δεν ισχύει το ίδιο.
Όπως αποκάλυψε η αδελφή του αδικοχαμένου ηθοποιού, Μία Πέρι Μπόουικ, οι δικοί του άνθρωποι γνώριζαν πόσο πολύ επιθυμούσε να παντρευτεί και να αποκτήσει παιδιά, αλλά τα σοβαρά προβλήματα εξάρτησης που αντιμετώπιζε τους έκαναν να αμφιβάλλουν αν θα κατάφερνε ποτέ να πραγματοποιήσει αυτό το όνειρο.
Ο Μάθιου Πέρι, που πέθανε το 2023 σε ηλικία 54 ετών, δεν παντρεύτηκε ποτέ στην πραγματική ζωή, ενώ αμέσως μετά τα γυρίσματα του τηλεοπτικού γάμου του είχε επιστρέψει σε κέντρο απεξάρτησης.
«Όταν είδαμε εκείνον τον γάμο, όλοι γνωρίζαμε ότι ήταν κάτι που ήθελε και ο ίδιος στη ζωή του. Ήθελε μια σύντροφο και ήθελε παιδιά», δήλωσε η αδελφή του, Μία Πέρι Μπόουικ, σε συνέντευξη στο περιοδικό People. Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Όλοι γνωρίζαμε πόσο σοβαρό ήταν το πρόβλημα της εξάρτησής του, οπότε υπήρχε πάντα αυτή η αίσθηση του “ποιος ξέρει τι μπορεί να συμβεί;”».
Η Μόνικα, την οποία υποδυόταν η Κόρτνεϊ Κοξ, και ο Τσάντλερ, τον οποίο ενσάρκωνε ο Πέρι, παντρεύτηκαν στο τελευταίο επεισόδιο της έβδομης σεζόν της επιτυχημένης σειράς, το οποίο προβλήθηκε το 2001.
