Search
Close this search box.

«Γιατί αυτή και όχι εγώ;»: Η οργή της Μελάνια Τραμπ όταν έμαθε ότι η Μπιγιονσέ θα γινόταν εξώφυλλο στη Vogue

Έξαλλη φαίνεται πως ήταν η Μελάνια Τραμπ όταν αντί να φωτογραφηθεί εκείνη για την Vogue, η Άννα Γουίντουρ επέλεξε την Μπιγιονσέ.

Η αντίδραση της Πρώτης Κυρίας ηχογραφήθηκε κρυφά από την πρώην φίλη και βοηθό της, Στέφανι Γουίνστον Γουόλκοφ, εκφράζοντας την έκπληξή της για την επιλογή της Μπιγιονσέ στο εξώφυλλο του τεύχους του Σεπτεμβρίου 2018.

Το συγκεκριμένο τεύχος είναι παραδοσιακά το μεγαλύτερο και σημαντικότερο τεύχος της χρονιάς. Επιπλέον, ήταν μία χρονιά-ορόσημο για το περιοδικό καθώς για πρώτη φορά προσέλαβε μαύρο φωτογράφο που θα αναλάμβανε το εξώφυλλο.

Η Στέφανι Γουίνστον Γουόλκοφ εξέδωσε πρόσφατα το βιβλίο «Η Μελάνια και εγώ: Η άνοδος και η πτώση της φιλίας μου με την Πρώτη Κυρία», υλικό για το οποίο άντλησε σε μεγάλο βαθμό από συζητήσεις που η ίδια είχε με την Μελάνια, τις οποίες και ηχογραφούσε.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Μελάνια Τραμπ δεν έχει εμφανιστεί σε εξώφυλλο της Vogue από τότε που ανέλαβε προεδρικά καθήκοντα ο σύζυγός της, Ντόναλντ Τραμπ. Αντιθέτως, η Μισέλ Ομπάμα εμφανίστηκε στο εξώφυλλο της βίβλου των περιοδικών 3 φορές, όσο ο Μπαράκ Ομπάμα ήταν πρόεδρος των ΗΠΑ.

Η ηχογράφηση δημοσιοποιήθηκε από το τηλεοπτικό δίκτυο NBC.

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα