Κατερίνα Γιατζόγλου: Για πάντα νέα

Το πρόσφατο βιβλίο της Κατερίνας Γιατζόγλου, «Go Gold Για Πάντα Νέα» που είναι best seller, αποτελεί το μοναδικό εγχειρίδιο ομορφιάς με αξιόπιστες συμβουλές και μυστικά που έχει υιοθετήσει η ίδια εδώ και πολλά χρόνια.

Με αφορμή το βιβλίο, «Go Gold Για Πάντα Νέα» έχουν γίνει αρκετές παρουσιάσεις σε ολόκληρη την Ελλάδα και συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον.

Την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023, 6μμ-9μμ στο Regency Casino Thessaloniki – IAN’S Lounge Bar, θα πραγματοποιηθεί το BEAUTY workshop, όπου η Κατερίνα Γιατζόγλου θα συντονίσει την όλη εκδήλωση και θα απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις του κοινού, προλογίζοντας την εκδήλωση που θα ακολουθήσει.

Στο BEAUTY workshop, θα μιλήσει η εξαιρετική πλαστική χειρουργός της Θεσσαλονίκης, Γιολάντα Πέπε για το πώς μπορείς να επέμβεις στο πρόσωπό σου ή το σώμα σου, χωρίς να γίνεις… Κιμ Καρντάσιαν ή… Τζόκερ, αλλά με αποτέλεσμα φυσικό.

Η πολύ έμπειρη Head Makeup Artist της ΕΡΤ3, Ειρήνη Μάκιου θα απαντήσει σε όλες τις απορίες των γυναικών σχετικά με το μακιγιάζ και θα δείξει διάφορα είδη make up που θα ξεκινούν από τη βάση, τις σκιές και το υπόλοιπο μακιγιάζ. Επίσης, θα μοιραστεί με το κοινό χρήσιμα μυστικά και έξυπνα tips σε συνάρτηση με την ηλικία, το χρώμα των μαλλιών, τον τύπο επιδερμίδας, ώστε να υπάρχει κι εδώ ένα φυσικό αποτέλεσμα.

Η αισθητικός της Gerovital Ιωάννα Ευαγγελοπούλου θα μιλήσει για διάφορες εφαρμογές που κάνουν καλό στο πρόσωπο και όχι μόνο (απολέπιση, καθαρισμός, εκγύμναση μυών κτλ), ενώ η Beauty trainer Gerovital Experts, Μαρία Χατζημιχαήλ θα εισάγει το κοινό στη φιλοσοφία του cosmetic brand Gerovital.

*Στο τέλος του BEAUTY workshop θα δοθούν δώρα, 15 συνεδρίες, από τα ινστιτούτα ευεξίας και θεραπείας, Melispa Massage.

Τα προϊόντα που θα χρησιμοποιηθούν στο workshop είναι της Gerovital, χορηγός της εκδήλωσης.

Για συμμετοχή και κρατήσεις θέσεων στείλτε μήνυμα στο messenger του Female-G.

Διαβάστε επίσης

Share: