Search
Close this search box.

Η εξομολόγηση του Μπραντ Πιτ για την Αντζελίνα Τζολί, ένα χρόνο πριν χωρίσουν

Διαβάστε την εξομολόγηση που έκανε ο Πιτ για την Αντζελίνα Τζολί, ένα χρόνο πριν χωρίσουν.

Ήταν πάντα νευρική λόγω προβλημάτων στην εργασία της! Λόγο των αποτυχιών της, και το φόρτο των παιδιών μας. Έχασε σχεδόν 15 κιλά και έφτασε τα 40 κιλά. Έγινε εξαιρετικά αδύναμη και έκλαιγε συνεχώς.  Δεν ήταν πια μία ευτυχισμένη γυναίκα.

Έπασχε από συνεχείς πονοκεφάλους, πόνο στο στήθος και μεσοπλευρική νευραλγία. Δεν κοιμόταν καλά, κοιμόταν μόνο το πρωί και κουραζόταν πολύ γρήγορα κατά τη διάρκεια της ημέρας. Η σχέση μας είχε φτάσει στο σημείο όπου θα διαλυόμασταν.  

Η ομορφιά της είχε φύγει, είχε τεράστιους μαύρους κύκλους, δεν την νοιάζει πια για την εμφάνιση της. Αρνήθηκε να πάρει μέρος σε ταινίες, απορρίπτοντας γρήγορα κάθε ρόλο που της  πρότειναν. Έχασα την κάθε ελπίδα και σκέφτηκα ότι θα χωρίσουμε νωρίτερα.


Τότε αποφάσισα να ενεργήσω και να το αλλάξω αυτό. Μετά από όλα, ήταν η πιο όμορφη γυναίκα στη γη, το είδωλο περισσότερων από τους μισούς άντρες και γυναίκες στη γη, και εγώ ήμουν εκείνος που η μοίρα μου επέτρεψε να την αγαπήσω και να την αγκαλιάσω. 

Άρχισα να της συμπεριφέρομαι πολύ όμορφα. Της πρόσφερα Λουλούδια, δώρα και φιλοφρονήσεις, χειρονομίες αγάπης για τις οποίες δεν έκανα ποτέ πριν.  

Την ευχαριστούσα κάθε λεπτό. Άρχισα να ζω μόνο γι ‘αυτήν. Μιλούσα δημόσια μόνο για αυτήν. Οδηγούσα όλες τις συζητήσεις προς την κατεύθυνση της.

 
Φαίνεται απίστευτο, αλλά έχει ανθίσει. Άρχισε να παίρνει βάρος, δεν ήταν πλέον νευρική και με αγάπησε ακόμη περισσότερο από ποτέ. Ποτέ δεν πίστευα ότι θα μπορούσε να αγαπήσει τόσο πολύ!


Και μετά συνειδητοποίησα ένα πράγμα: η γυναίκα είναι η αντανάκλαση του άνδρα δίπλα της.


Εάν την αγαπάς στο σημείο της τρέλας, θα γίνει τρέλα.

Μπραντ Πιτ, για την Αντζελίνα Τζολί.

Διαβάστε επίσης:

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα