Διαγράφονται κομμάτια από το διαδίκτυο σχετικά με το #Λιγναδης_gate

Η υπόθεση Λιγνάδη έχει αρχίσει να φεύγει από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά τα social media έχουν αρχίσει να παίρνουν φωτιά…. Στο twitter υπάρχουν συζητήσεις για την εξαφάνιση σελίδων που σχετίζονται με την υπόθεση Λιγνάνη.

Το twitter του NoNameNoFace γράφει:

«Σας θέλω συγκεντρωμένους ό,τι θα πω θα το πω πολύ σοβαρά. Εδώ και μήνες σβήνονται συστηματικά τα διαδικτυακά αποτυπώματα του Λιγνάδη επιλεκτικά. Αυτό έχει 2 κομμάτια κατεβαίνουν άρθρα από κάποιες ιστοσελίδες όπως πχ έχει σβηστεί η πλειοψηφία των άρθρων που εμπεριείχαν το όνομα του Λιγνάδη από τις ιστοσελίδες του Εθνικού Θεάτρου (ειδικά οποιοδήποτε άρθρο σχετιζόταν με ανήλικα/θέατρο και όχι μόνο) και την αντίστοιχη από το Αρσάκειο για τα μαθήματα θεάτρου (δεν ήταν μόνο αυτά, ήταν και σεμινάρια και άλλες δραστηριότητες)

Ακόμα και μετά την προφυλάκιση του Λιγναδη το σβήσιμο συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς. Η πλέον πρόσφατη διαγραφή που παρατήρησα είναι η είδηση της επίθεσης “ανώνυμου χάκερ” στο ηλεκτρονικό αρχείο, που το διέγραψε. Η ανακοίνωση εμφανίστηκε στην ιστοσελίδα στο Αρσάκειο και από εκεί έγινε αναπαραγωγή σε social media, σε portals.

Κάποια στιγμή όμως όλα εξαφανίστηκαν και αν κάποιος τα αναζητήσει, δεν υπάρχουν – σαν να μην έγινε αυτή η ανακοίνωση ποτέ. Τύπου «οκ το δημοσιεύσαμε να υπάρχει σε περίπτωση που απαιτήσει ο εισαγγελέας που έχει αναλάβει το Αρσάκειο το αρχείο» για να διαπιστώσει αν υπάρχουν καταγεγραμμένες ή όχι καταγγελίες όπως η καταγγελία του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων που οδήγησε στην τελική αποπομπή του Λιγνάδης από το Αρσάκειο και πολύ πιθανώς δεν ήταν η μόνη (έγγραφη καταγγελία βρέθηκε και κατασχέθηκε στο αρχείο του Λιγνάδη).

Χάρη στο ψάξιμο από @dalton_sister βρέθηκε η αναπαραγωγή εδώ – ενώ στο google δεν βγάζει κανένα αποτέλεσμα. Για του λόγου το αληθές:

Εκτός από τις απειλές για ομερτά σε όσους μιλάνε εδώ και 3 μήνες διαγράφονται σημαντικά κομμάτια από το διαδίκτυο σχετικά με το #Λιγναδης_gate και ιδιαίτερα όσα θα ενδιέφεραν την εισαγγελέα ως επίσημες, δημόσιες πηγές για δράσεις, συσχετισμούς με πρόσωπα κτλ.

Κάποιοι κάνουν μεγάλη προσπάθεια καθημερινά να διαγράψουν οτιδήποτε θα μπορούσε να κριθεί ως αξιόλογο να συμπεριληφθεί σε 1 έρευνα ή σε μία δικογραφία που να εμπεριέχει και το Λιγναδη μέσα.

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα