Τι αποκάλυψε ο Κρατερός Κατσούλης για ενδεχόμενη συνεργασία με την γυναίκα του Κατερίνα Καραβάτου

Είναι γνωστό ότι ο Κρατερός Κατσούλης, αποχώρησε από την εκπομπή «Στην Φωλιά των ΚουΚου» για να συμμετέχει στην ταινία της Μιμής Ντενίση, «Σμύρνη μου αγαπημένη».

Ο ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στο tlife και μίλησε για το ενδεχόμενο συνεργασίας του, ξανά, με την σύζυγο της Κατερίνα Καραβάτου, καθώς και για τα γυρίσματα της ταινίας που γίνονται στη Λέσβο.

Είπε τα εξής:

«Έχω αποφασίσει ότι τα πράγματα θα τα πηγαίνουμε πια σιγά – σιγά, ένα – ένα, συγκεντρωμένοι στο παρόν και σε αυτό που κάνουμε αυτή τη στιγμή. Το θέατρο υπάρχει στα πλάνα μου. Έχει κλείσει το κεφάλαιο της καθημερινής πρωινής παρουσίασης, της παρουσίασης γενικότερα όχι, γιατί αυτό υπήρχε και πριν από τη συνύπαρξή μου με την Κατερίνα στο πρωινό».

«Τα γυρίσματα είναι υπέροχα. Έχουμε την τύχη να έχουμε μία εξαιρετική παραγωγή με συντελεστές εξαιρετικής ενσυναίσθησης και παιδείας. Είναι η καλύτερη δυνατή συνθήκη για να βγει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

«Ο ρόλος που υποδύομαι είναι ο Σπύρος Μπαλτατζής, είναι ο αδερφός του Δημήτρη, που είναι ο σύζυγος της Φιλώς, της Μιμής μας. Ο Δημήτρης και ο Σπύρος εκφράζουν τις δύο αντίπαλες πολιτικές νοοτροπίες της εποχής. Ο Δημήτρης είναι βενιζελικός και ο Σπύρος είναι βασιλικός. Μέσα από τη σχέση της οικογένειας και την πολιτική αντιπαλότητά τους βλέπουμε όλη τη ζωή και την επικείμενη καταστροφή της Σμύρνης».

«Είχα πει “ναι” στη Μιμή Ντενίση από την πρώτη χρονιά που είχε κάνει το θεατρικό. Τότε μου είχε πει ότι σκέφτεται να κάνει το έργο ταινία και θέλει να είμαστε μαζί. Είχα πει φυσικά “εννοείται”! Όταν διάβασα το σενάριο, ενθουσιάστηκα και θυμήθηκα ένα σωρό πράγματα που είχαμε ζήσει στο θεατρικό, στιγμές με συναδέλφους στη σκηνή και περίμενα με πολύ μεγάλη χαρά να ζήσουμε καινούργιες».

Photo cover:instagram/krateroskatsoulis

Διαβάστε τα εξής:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin