Σάρα Τζέσικα Πάρκερ

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: Η συγκινητική ανάρτηση της για τον θάνατο του Γουίλι Γκάρσον

Μέχρι χθες η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ δεν είχε σχολιάσει κάτι σχετικά με τον θάνατο του φίλου της και συμπρωταγωνιστή στο Sex and the City Γουίλι Γκάρσον. Ωστόσο χθες προχώρησε σε μια συγκινητική ανάρτηση θέλοντας με τον τρόπο αυτό να τον αποχαιρετήσει.

Χαρακτηριστικά η Σάρα Τζέσκια Πάρκερέγραψε: «Είναι αβάσταχτο. Μερικές φορές η σιωπή είναι μια δήλωση. Της βαρύτητας. Της οδύνης. Της σπουδαιότητας της απώλειας μίας φιλίας πάνω από 30 ετών» και δημοσίευσε φωτογραφίες της με τον Γουίλι Γκάρσον. 

Και συνέχισε γράφοντας: «Μια πραγματική φιλία που επέτρεπε μυστικά, περιπέτεια, μία κοινή επαγγελματική οικογένεια, αλήθεια, συναυλίες, ταξίδια, γεύματα, τηλεφωνήματα αργά τη νύχτα, αμοιβαία αφοσίωση στον ρόλο του γονιού και όλη τη θλίψη και τη χαρά που συνοδεύουν θριάμβους, απογοητεύσεις, φόβο, οργή και χρόνια στα πλατό (ιδιαίτερα στο διαμέρισμα της Κάρι) και τα γέλια αργά τη νύχτα, τόσο ως Στάνφορντ και Κάρι όσο και ως Γουίλι και SJ». 

«Γουίλι, θα μου λείψουν τα πάντα για σένα. Ξαναπαίζω τις τελευταίες στιγμές μαζί μας. Θα διαβάσω κάθε μήνυμα από τις τελευταίες ημέρες σου και θα γράψω τα τελευταία τηλεφωνήματά μας. Η απουσία σου είναι ένα κενό που θα γεμίσει με όλες αυτές τις αναμνήσεις και όλες εκείνες που δεν έχουν έρθει ακόμη στην επιφάνεια», ανέφερε ακόμη στην ανάρτηση στην οποία καταλήγει: «Ο Θεός μαζί σου Γουίλι Γκάρσον». 

Δείτε το ποστ της ηθοποιού και τις κοινές τους φωτογραφίες που δημοσίευσε:

Δείτε επίσης

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα