Search
Close this search box.

Η Βάσια Παναγοπούλου κουρεύτηκε -To σικάτο φθινοπωρινό καρέ (φωτό)

Η Βάσια Παναγοπούλου αποφάσισε να επισκεφτεί το κομμωτήριο για να κάνει μια ανανέωση στην εμφάνισή της.

Η γνωστή ηθοποιός δημοσίευσε μια selfie φωτογραφία της με το νέο της hairlook και σημείωσε χαρακτηριστικά στο προφίλ της στο Instagram πώς έκανε ένα φθινοπωρινό κούρεμα.

Στη φωτογραφία βλέπουμε την Βάσια Παναγοπούλου να φοράει μαύρα γυαλιά ηλίου και να έχει υιοθετήσει ένα καρέ κούρεμα με κοντές αφέλειες.

Η κομμώτριά της, Κέλυ Καλογεροπούλου σημείωσε για την ανανέωση της Βάσιας Παναγοπούλου: «Ευχαριστώ την αγαπημένη μου Βάσια Παναγοπούλου που με εμπιστεύεται κάθε φορά για το νέο της look!❤️Σήμερα δημιουργήσαμε φυσικές αποχρώσεις illumina color και το αγαπημένο της καρέ προσαρμοσμένο στη νέα κολεξιόν φθινόπωρο χειμώνας 2021».

Σχετικά άρθρα

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα