Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ: Δεν θα ταξιδέψουν στην Αγγλία για την εκδήλωση προς τιμή της πριγκίπισσας Νταϊάνα

Ο Πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ δεν θα παραβρεθούν στην τελετή για το άγαλμα της μητέρας του πρίγκιππα Χάρι, πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Η εκδήλωση που θα τιμήσει τη μνήμη, το έργο και τη ζωή της πριγκίπισσας Νταϊάνα θα πραγματοποιηθεί στις 19 Οκτωβρίου, όμως ο Χάρυ δεν θα συνοδεύσει αυτή τη φορά τον αδελφό του. Στην ιδιωτική εκδήλωση που θα γίνει στο Kensington Palace για τους χορηγούς του αγάλματος της Diana θα παραστεί ο πρίγκιπας William αλλά και ο Elton John, όμως σύμφωνα με δημοσιεύματα θα λείπει ο Χάρι και φυσικά η Μέγκαν Μάρκλ.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex δεν θα ταξιδέψουν στην Αγγλία, όμως ο Χάρι σύμφωνα με δημοσιεύματα τηλεφωνεί προσωπικά στους χορηγούς για να τους ευχαριστήσει για την συνεισφορά τους στην κατασκευή του αγάλματος της μητέρας του.

Ο πρίγκιπας είχε επιστρέψει στο Λονδίνο τόσο για τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος όσο και για την κηδεία του παππού του, πρίγκιπα Φίλιππου τον Απρίλιο του 2021, ενώ η Μέγκαν δεν τον είχε συνοδεύσει σε καμία από τις δύο περιστάσεις. Τα δύο αδέλφια είχαν την ευκαιρία να βελτιώσουν τη σχέση τους, μετά την κόντρα που είχε ξεσπάσει όταν ο Χαρι αποφάσισε να μετακομίσει στην Αμερική, και να συζητήσουν από κοντά. Φαίνεται, όμως, ότι πέρα από την κοινή ανακοίνωση που έκαναν για τη μνήμη της μητέρας τους, οι δύο πρίγκιπες δεν είχαν μια ουσιαστική συνάντηση και επικοινωνία.

Στην ανακοίνωση για τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος είχαν αναφέρει πως “Κάθε μέρα, ευχόμαστε να μπορούσε να ήταν μαζί μας και η ελπίδα μας είναι αυτό το άγαλμα να μπορεί να θεωρείται ως ένα σύμβολο της ζωής και της κληρονομιάς της. Σήμερα, όπου θα ήταν τα 60α γενέθλια της μητέρας μας, θυμόμαστε την αγάπη της, τη δύναμη και τον χαρακτήρα- τις αρετές που την έκαναν μια δύναμη καλού στον κόσμο, αλλάζοντας αμέτρητες ζωές προς το καλύτερο. Ευχαριστούμε τους Ian Rank-Broadley, Pip Morrison και τις ομάδες τους για την καταπληκτική δουλειά, τους φίλους και τους χορηγούς που βοήθησαν να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση, και σε όλους στον κόσμο που κρατούν την ανάμνηση της μητέρας μας ζωντανή“.

Δείτε επίσης

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα