Search
Close this search box.

Ανακαλύψτε την βοτανική δύναμη ομορφιάς

Βοτανική δύναμη ομορφιάς. Βοτανική Ιδιοφυΐα. Επιστημονική Καινοτομία.

Η DARPHIN δημιουργεί αποδεδειγμένα αποτελεσματικές φόρμουλες, χρησιμοποιώντας την κατάλληλη τεχνολογία για να αποκαλύψει τη δύναμη της φύσης.

Τα ισχυρά δραστικά συστατικά είναι η Super Δύναμη σε κάθε φόρμουλα της DARPHIN, σε συνδυασμό με ένα φορέα που σχεδιάζεται για να προστατεύει τη δραστικότητα της και να τη μεταφέρει εκεί που η επιδερμίδα τη χρειάζεται
περισσότερο. Αυτή η μοναδική ένωση ότι τα μοναδικά υψηλής απόδοσης βοτανικά μας συστατικά θα φτάσουν στο προορισμό τους, δίνοντας αποδεδειγμένες αποτελεσματικές φόρμουλες για ορατές βελτιώσεις στην επιδερμίδα.

Δείτε το βίντεο με την συνέντευξη της Χρύσας Τζώρτζη της Darphin στην Κατερίνα Γιατζόγλου:

Η Ιστορία της DARPHIN

Δημιουργήθηκε στο Παρίσι από τον Pierre Darphin το 1958. Η DARPHIN είχε πάντα την περιποίηση της επιδερμίδας στη σπονδυλική στήλη της φιλοσοφίας της, καθώς και το πάθος για αναζήτηση των ατελείωτων ωφελειών των βοτανικών συστατικών. Ο Pierre Darphin ήταν κινησιοθεραπευτής και δημιούργησε τις μοναδικές τεχνικές μασάζ που αναζωογονούν τους μύες και ενισχύουν τα οφέλη των προϊόντων μέχρι τα βάθη της επιδερμίδας. Αυτή η ολιστική προσέγγιση στη περιποίηση της επιδερμίδας και της ευεξίας παραμένει στη καρδιά της DARPHIN.

Το 1958, Ο Pierre Darphin άνοιξε το πρώτο του ινστιτούτο, ενα μέρος που οι επισκέπτες θα μπορούσαν να δοκιμάσουν τις μοναδικές φόρμουλες του μαζί με καινοτόμο Kinesio massage. Αυτή η κληρονομία παραμένει η έμπνευση ακόμα και σήμερα. Το ινστιτούτο είναι στη καρδιά της DARPHIN.

Το DNA της DARPHIN είναι Γαλλικό και αυτή η κληρονομία προστατεύεται με 2 εμβληματικές τοποθεσίες. Η πρώτη είναι τα εργαστήρια στη La Garenne Colombes, εκεί που κάθε προϊόν σχεδιάζεται και παίρνει μορφή. Η δεύτερη είναι το Ινστιτούτο, στο Παρίσι στη Rue Saint Honore.

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα