Μαντόνα: Ποζάρει μαζί με την κόρη της με σέξι εσώρουχα

Η προκλητική κυριολεκτικά ή μεταφορικά συμπεριφορά φαίνεται πλέον ότι είναι συνώνυμη της  Μαντόνα  αφού η βασίλισσα της ποπ δεν σταματάει κυρίως μέσω των social media να προκαλεί. Μάλιστα μια από τις πρόσφατες αναρτήσεις της προκάλεσε χαμό με τις φωτογραφίες που περιείχε και τις οποίες το Instagram κατέβασε ενώ εκείνη λίγες ώρες μετά ξανανέβασε!

Πριν από αυτή την ανάρτηση με τις άκρως προκλητικές πόζες και το σχεδόν γυμνό στήθος η Μαντόνα είχε σηκώσει τη φούστα της μπροστά στον απορημένο Τζίμι Φάλον, είχε ποζάρει όπως η Μέριλιν Μονρόε όταν βρέθηκε νεκρή και πρόσφατα κάνει μια ακόμα δημοσίευση εξίσου αν όχι και περισσότερο προκλητική, από άλλη βέβαια σκοπιά και απ ότι φαίνεται δεν σταματάει πουθενά…

Αυτή τη φορά η Μαντόνα αναστατώνει και πάλι τα social media, ποζάρωντας μαζί με την κόρη της Λούρδη φορώντας σέξι εσώρουχα.

H βασίλισσα της ποπ και η κόρη της Λούρδη Λεόν πόζαραν μαζί για το περιοδικό Paper φορώντας σέξι εσώρουχα. Βέβαια φαίνεται ότι οι φωτογραφίες της έχουν υποστεί πολύ photoshop.

«Είμαστε στην μπάντα! #Το καλύτερό μου μισό» έγραψε η Μαντόνα κάτω από την φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram.

Δείτε επίσης

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin