Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Οι αγαπημένες γιορτινές συνήθειες της βασιλικής οικογένειας

Συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό του «Royal Marsden London» από το Παλάτι του Κένσιγκτον έδωσε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και μεταξύ άλλων αποκάλυψε τις αγαπημένες γιορτινές συνήθειες της οικογένειας του.

Ο δούκας του Κέιμπριτζ ανέφερε πως λατρεύει να παίζει τις ημέρες των Χριστουγέννων επιτραπέζια παιχνίδια με τα τρία του παιδιά – τον 8χρόνο Τζορτζ, την 6χρονη Σάρλοτ και τον 3χρονο Λούις και φυσικά την σύζυγό του, Κέιτ Μίντλετον, ενώ δήλωσε πως του αρέσει το πατινάζ, παρόλο που δεν είναι καλός σε αυτό.

«Νομίζω ότι γενικά για μένα, το να συγκεντρώνεται όλη η οικογένεια την περίοδο των Χριστουγέννων, είναι πάντα υπέροχο, επειδή μπορούμε να κάνουμε όσα δεν προλαβαίνουμε το υπόλοιπο διάστημα», είπε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και συνέχισε:

«Είναι λίγες οι στιγμές που καταφέρνουμε να μαζευτούμε όλοι μαζί σαν οικογένεια. Και όταν βλέπω τα παιδιά μου να παίζουν με τα παιδιά των ξαδέρφων μου και να περνούν υπέροχα, είναι πολύ ιδιαίτερο. Οπότε, αυτό είναι κάτι που περιμένω. Επίσης τα Χριστούγεννα έχουν αλλάξει πολύ από τότε που αποκτήσαμε παιδιά. Ξαφνικά υπάρχει φασαρία και ενθουσιασμός. Παίζουμε επιτραπέζια με τα παιδιά. Μας αρέσει να παίζουμε “Monopoly” και “Risk” αλλά κάποιοι στενοχωριούνται όταν χάνουν».

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ αποκάλυψε επίσης ότι το φαγητό είναι πολύ σημαντικό γι’ αυτόν κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδο. Χαρακτηριστικά ο πρίγκιπας είπε: «Το φαγητό είναι πολύ σημαντικό για μένα τα Χριστούγεννα, τείνω να τρώω πολύ τα Χριστούγεννα. Πάντα μένει λίγος χώρος κάπου στο στομάχι μου για λίγη γαλοπούλα ή λουκάνικο ή για το κρασί».

Δείτε επίσης

Share: