Ο Οικος Balmain πρωτοπορεί και δημιουργεί το πρώτο ρούχο – κόσμημα

Αυτό είναι το πιο it κομμάτι της στιγμής. Όταν ο creative director  της Balmain, Olivier Rousteing αποφασίζει να μεταμορφώσει έναν κρίκο αλυσίδας σε ένα φανταχτερό τοπ, το ρούχο γίνεται σημείο αναφοράς. Από την Elle Fanning μέχρι την Chiara Ferragni, τα it-girls αποδεικνύουν ότι τα φανταχτερά και πολύτιμα κοσμήματα και το Balmain πάνε χέρι-χέρι περισσότερο από ποτέ.

Η διακριτικότητα και η Balmain σπάνια έχουν συσχετιστεί. Και για μια πασαρέλα για τον εορτασμό των δέκα χρόνων του Olivier Rousteing στη θέση του creative director του οίκου, δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά. Αν τα ρούχα του σχεδιαστή ήταν πάντα φτιαγμένα για να φαίνονται απ΄άκρη σε άκρη της αίθουσας, αυτή τη φορά χειροκροτήθηκαν από τους χιλιάδες θεατές που συγκεντρώθηκαν στο Seine Musicale για το show.
Αποτέλεσμα: Το Balmain αυτό κομμάτι φαίνεται πιο bling από ποτέ. Ανάμεσα στο μεγαλείο των κεντημάτων, των μεγαλοπρεπών βραδινών φορεμάτων και των μάξιμαλ αξεσουάρ, ένα κομμάτι ξεχωρίζει: ένα τοπ με κοσμήματα, ένας τεράστιος χρυσός σύνδεσμος κολιέ που λειτουργεί ως τοπ. Ένα μείγμα πολύ λάμψης και χιούμορ, το κομμάτι προκάλεσε αίσθηση και σκοπεύει να καθιερωθεί ως μια μικρή στιγμή λατρείας μόδας.

Το κορυφαίο κόσμημα, το πάθος του it-girl

Κάποιοι, φυσικά, έσπευσαν να πουν για το «αλλά ποιος μπορεί να το φορέσει αυτό;», απόδειξη ότι πρέπει ακόμα να εξηγήσουμε ότι όλοι μπορούν να φορέσουν επιπλέον ρούχα που τους κάνουν να νιώθουν καλά. Οπότε φυσικά, ακόμα περιμένουμε την προσιτή έκδοση που θα επιτρέψει σε όλους να τολμήσουν την υψηλή αυτή τέχνη της μόδας για να πάνε οπουδήποτε! Αλλά στο μεταξύ, το έχουν αναλάβει τα it-girls… διασημότητες όπως η Elle Fanning, που το φόρεσε στο κόκκινο χαλί των InStyle Awards. Μια τολμηρή κίνηση για την ηθοποιό που είναι συνηθισμένη περισσότερο στην απαλότητα της εμφάνισης παρά στο σέξι στυλ του Balmain. Η πιο διάσημη fashion influencer, Chiara Ferragni, αποφασίζει να το φορέσει στη γαλλική πρωτεύουσα με αφορμή την επίδειξη μόδας, σίγουρα το καλύτερο μέρος για να επιλέξει ένα bling bling Balmain κόσμημα. Το συνδύασε με ένα μαύρο παντελόνι και μαγνήτισε όλα τα βλέμματα.

Ένα νέο κεφάλαιο για το brand ανοίγει…

Περισσότερο από ένα κομμάτι πασαρέλας, το τοπ του Rousteing είναι επίσης μια πρώτη γεύση για αυτό που μας επιφυλάσσει ο σχεδιαστής. Πράγματι, πριν από λίγες εβδομάδες, η Balmain ανακοίνωσε την κυκλοφορία της πρώτης της συλλογής κοσμημάτων. Ένα νέο κεφάλαιο για το brand που ο Olivier Rousteing δεν θα μπορούσε να μην αφήσει το στίγμα του. Αυτό που ξέρουμε μέχρι στιγμής για τα κοσμήματα Balmain, είναι η διαβεβαίωση ότι δεν είναι φτιαγμένα για να περάσουν απαρατήρητα… Όσο για τη δυνατότητα να συνδυαστούν ταυτόχρονα με το τοπ, μάλλον αδυνάτον… Αλλά ποτέ δεν ξέρεις με την Balmain.

Δείτε επίσης

Share: