Τζίτζι Χαντίντ: Το σχόλιο της στη φωτογραφία της εγκυμονούσας Ριάνα και ο «πανικός» που δημιούργησε στα social!

Ένα σχόλιο της Τζίτζι Χαντίντ στο ποστ της Ριάνα, έφερε «πανικό» στα social media!

To πρώτο ποστ στο Instagram έκανε η Ριάνα δημοσιεύοντας φωτογραφία με την φουσκωμένη κοιλιά της. Στην ανάρτησή της, η RiRi μοιράστηκε μια φωτογραφία της που ποζάρει σε ένα μπάνιο. Η ίδια σηκώνει μια πορτοκαλί και μπλε φανέλα για να αποκαλύψει την κοιλιά της.

Μοιράστηκε επίσης τις φωτογραφίες της και του φίλου της A$AP Rocky πριν από λίγες μέρες όταν ανακοίνωσαν για πρώτη φορά ότι περιμένουν το μωρό τους. 

Η πρόσφατη ανάρτηση της τραγουδίστριας που δείχνει στο κοινό της τη φουσκωμένη της κοιλίτσα συγκέντρωσε πλήθος σχολίων, με επώνυμα πρόσωπα να της εύχονται τα καλύτερα για το μωρό που περιμένει με τον ASAP Rocky.

Ωστόσο ένα σχόλιο της Τζίτζι Χαντίντ στο ποστ της Ριάνα κατάφερε να προκαλέσει άθελά της «σάλο» σχετικά με την εγκυμοσύνη της τραγουδίστριας.

Ωστόσο, έφτανε ένα σχόλιο της Τζίτζι Χαντίντ για να προκαλέσει πανικό, αφού παρερμηνεύτηκε από το κοινό. Συγκεκριμένα, το διάσημο μοντέλο και φίλη της τραγουδίστριας έγραψε κάτω από το στιγμιότυπο: «3 άγγελοι».

Βλέποντας το σχόλιο αυτό οι διαδικτυακοί φίλοι της Ριάνα, που η αλήθεια είναι ότι αγωνιούν τόσες ημέρες για το φύλο του μωρού, το μετέφρασαν όπως ήθελαν με αποτέλεσμα να συμπεράνουν πως η Ριάνα περιμένει δίδυμα!

Από εκεινή τη στιγμή οι θεωρίες που ήθελαν την τραγουδίστρια και τον σύντροφό της να φόρεσαν επίτηδες τα συγκεκριμένα μπουφάν σε μπλε και ροζ χρώμα στην κοινή τους φωτογραφία , με το οποίο και αποκάλυψαν την εγκυμοσύνη της Ριάνα, πήραν φωτιά.

«Η θεωρία μου είναι ότι εκείνη φοράει ροζ μπουφάν για το κορίτσι και ο Rocky μπλε για το αγόρι», έγραψε ένας χρήστης στα σχόλια και αυτή ήταν μόνο η αρχή!

Τελικά, η Τζίτζι Χαντίντ βλέποντας πως το σχόλιό της έχει παρερμηνευτεί και προκάλεσε πανικό έσπευσε να εξηγήει με άλλο σχόλιο τι πραγματικά εννοούσε: «Μόλις κατάλαβα την αναταραχή που προκάλεσα με το σχόλιό μου. Εννοούσα τη Ριάνα, τον Rocky και το μωρό τους», έγραψε.

Δείτε επίσης

Share: