Μια όαση αισθητικής και άνεσης μέσα στο κέντρο της Αθήνας

Σε ένα νεοκλασικό κτίριο του 1856, στην καρδιά της Αθήνας το οποίο αναπαλαιώθηκε με σεβασμό στην αρχιτεκτονική του μορφή, στεγάζεται ένα υπέροχο ξενοδοχείο, το Bohemian Suites Athens άνοιξε τις πόρτες του τον Αύγουστο του 2018.

Bohemian Suites Athens

Η επιδίωξή ήταν να δημιουργηθεί ένας χώρος φιλοξενίας στο κέντρο της Αθήνας, που δε θα ακολουθούσε τη γραμμή ενός city hotel, αλλά θα πρόσφερε στον επισκέπτη την αίσθηση πως απολαμβάνει την οικειότητα και την άνεση του σπιτιού του. Οι σουίτες που απαρτίζουν το ξενοδοχείο έχουν όλες διαφορετική διακόσμηση, όμως εναρμονίζονται με το νεοκλασικό ύφος του κτιρίου, με μια μοντέρνα απόχρωση όμως, που τις καθιστά ευχάριστες και άνετες.

Bohemian Suites Athens

Στην άνεση και στην ιδιωτικότητα που προσφέρει, συμβάλλει κι ο εσωτερικός κήπος, κατάφυτος και προφυλαγμένος από τα αδιάκριτα βλέμματα, στον οποίον οι φιλοξενούμενοί μας μπορούν να πάρουν το πρωινό τους ή και να ξεκουραστούν χαλαρώνοντας με ένα ποτό. Ο κήπος είναι από μόνος του σημείο αναφοράς. Βλέποντας το κτίριο δεν μπορείς να φανταστείς ότι μέσα θα αντικρίσεις μια τέτοια όαση, νομίζεις ότι βρίσκεσαι κάπου αλλού, ίσως Μαρόκο… κι όμως βγαίνοντας από τον κήπο και την απολύτη ησυχία που σου προσφέρει σε 2 λεπτά βρίσκεσαι στην Αναγνωστοπούλου, στην καρδιά της πόλης…

Bohemian Suites Athens
Bohemian Suites Athens

Το Bohemian Suites βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τα κεντρικότερα σημεία του κέντρου της πόλης και την αγορά κι ωστόσο, προσφέρει τη γαλήνη και την κομψότητα ενός αρχοντικού της Αθήνας του προηγούμενου αιώνα.

Το ξενοδοχείο είναι έμπνευση και έργο της ιδιοκτήτριας και αρχιτεκτόνισσας Ισμήνης Κάραλη. Η ίδια με μεγάλη καριερα στον χώρο της αρχιτεκτονικής και εσωτερικής διακόσμησης έχει υπογραψει πολλά εξαιρετικά έργα στην Αθήνα αλλά και στο εξωτερικό.  Ότι φτιάχνει έχει την “σφραγίδα” της, δηλαδή την υπογραφή της αισθητικής της, μια αισθητική που βρίσκεται σε άλλο επίπεδο από τα συνηθισμένα, και αυτό το αντιλαμβάνεται κανείς αμέσως με το που μπει Bohemian Suites Athens.

Info
Καπλανών 3, Κολωνάκι, Αθήνα, Τ. 21 0364 5101, www.bohemiansuites.com

Bohemian Suites Athens
Bohemian Suites Athens

Δείτε επίσης

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin