Τζένιφερ Λόπεζ & Μπεν Άφλεκ πιασμένοι χέρι χέρι και χαλαροί σε βόλτα στη Γκραν Κανάρια στην Ισπανία

Ότι η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ μετά την επανασυνδεσή τους είναι αχώριστοι και φουλ ερεωτευμένοι είναι γνωστό σε όλους και δεν έχουν κανένα πρόβλημα να το δείχνουν ενώ δεν τους ενοχλεί όταν τους “τσακώνει” ο φωτογραφικός φακός.

Έτσι και αυτή τη φορά, το διάσημο ζευγάρι είναι μαζί στην Ισπανία, στο νησί Γκραν Κανάρια όπου η λατίνα σταρ έπρεπε να είναι εκεί για τα γυρίσματα της νέας της ταινίας “The Mother” και ο Μπεν Άφλεκ προσάρμοσε το πρόγραμμά του και ταξίδεψε και εκείνος στο νησί για να είναι μαζί.

Στη Γκαν Κανάρια τους “συνέλαβε” ο φωτογραφικός φακός σε μια χαλαρή βόλτα χαμογελαστούς καθώς περπατούσαν στους δρόμους ενώ κάθισαν και σε ένα πάρκο. Και οι δύο ήταν casual ντυμένοι, η JLo φορούσε μια λευκή σαλοπέτα, ενώ είχε τα μαλλιά της σε αλογοουρά. Στην ίδια λογική ήταν ντυμένος και ο ηθοποιός, ο οποίος φορούσε μία μπλούζα του baseball και τζιν παντελόνι.

Η νέα ταινία της Jennifer Lopez, στην οποία πρωταγωνιστεί ενώ έχει αναλάβει και την παραγωγή, είναι ένα από τα πρότζεκτ της συμφωνίας εκατομμυρίων που είχε κλείσει με το Netflix. Αν και τα γυρίσματα είχαν ξεκινήσει από νωρίς, δυστυχώς η παραγωγή αναγκάστηκε να σταματήσει εξαιτίας της έξαρσης των κρουσμάτων κορονοϊού στο συνεργείο. Τώρα όμως είναι όλα καλά και συνεχίζουν.

Δείτε επίσης

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα