Μέγκαν Μαρκλ & Πρίγκιπας Χάρι: Δεν θα είναι στο μνημόσυνο του Φίλιππου γιατί θα πάνε στα Όσκαρ!

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο Πρίγκιπας Χάρι όχι μόνο δεν έρχονται πιο κοντά στη βασιλική οικογένεια αλλά αντίθετα απομακρύνονται. Τι συμβαίνει αυτή τη φορά; Κάτι που μάλλον θα απογοητεύσει ακόμα περισσότερο τη βασίλισσα Ελισάβετ και γιαγιά του Χάρι αλλά μάλλον και οι Βρετανοί δεν θα δουν με καλό μάτι καθώς θα θεωρήσουν μεγάλη ασέβεια αυτό που σκοπεύει να κάνει.

Το ζευγάρι αντί για το μνημόσυνο του παππού Φίλιππου θα είναι στη βραδιά των ‘Οσκαρ όπου μάλιστα θα δώσει και ένα από τα βραβεία και όχι όποιο και όποιο αλλά αυτό του Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του αμερικάνικου τύπου, το άλλοτε πριγκηπικό ζευγάρι έχει κληθεί και έχει αποδεχθεί την πρόσκληση για να δώσει ένα από τα βραβεία στην απονομή των ‘Οσκαρ, τη Δευτέρα στις 28 Μαρτίου. Σύμφωνα μάλιστα με την εφημερίδα Sun, θα προσπαθήσουν στο σύντομο λόγο μετά την απονομή ή ακόμη και κατά την προσέλευσή τους να περάσουν ένα πιο κοινωνικό και ανθρωπιστικό μήνυμα που θα αφορά, σύμφωνα με τις πληροφορίες τους, τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Το ζευγάρι έτσι θα έχει μια καλή ευκαιρία να ξαναβγεί στη δημοσιότητα, καθώς η πανδημία πήγε πίσω τα επαγγελματικά τους σχέδια. Αυτή όμως η απόφασή τους θα έχει και κάποιες συνέπειες…

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα, η κίνηση αυτή θα στεναχωρήσει τη βασίλισσα Ελισάβετ. Ο εγγονός της, όχι μόνο δεν θα παρεβρεθεί στο μνημόσυνο του παππού του Φίλιππου, κάτι που δείχνει ούτως ή άλλως ασέβεια, αλλά προτιμάει αντ’ αυτού την εκδήλωση των ‘Οσκαρ.

Σε αυτή την απόδαση έρχεται να προστεθεί και το γεγονός ότι το ζευγάρι και ιδιαίτερα ο Χάρι δεν κάνει και καμία κίνηση για να έρθει στο Λονδίνο ώστε να δει (για πρώτη φορά) η γιαγιά του τη δισεγγονή της Lilibet Diana. Η επίσημη δικαιολογία του Χάρι είναι ότι θέλει να του διατεθεί ειδική ασφάλεια για την προστασία της οικογένειας του. Οι υπερβολές όμως αυτές, όπως χαρακτηρίζονται οι κινήσεις του, τον έχουν μετατρέψει από τον αγαπημένο πρίφκιπα σε ένα από τα πιο σνομπ πρόσωπα της βασιλικής οικογένειας ή ακόμα και για κάποιος αντιπαθή.

Δείτε επίσης

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα