Κάνιε Γουέστ: Αποβλήθηκε από τα βραβεία Grammy ο ράπερ- Τι συνέβη

Ο Κάνιε Γουέστ θα ανέβαινε στη σκηνή των βραβείων Grammy στις 3 Απριλίου αλλά οι διοργανωτές αποφάσισαν να αποβάλλουν τον ράπερ και ο λόγος ήταν πολύ σαφής: λόγω της «της ανησυχητικής συμπεριφοράς του στα social media»

Μπορεί το άλμπουμ «Donda» να είναι υποψήφιο σε πέντε κατηγορίες των φετινών βραβείων Grammy, ανάμεσά τους κι εκείνο για το «Καλύτερο album της χρονιάς, αλλά ο Κάνιε Γουέστ δεν θα ανέβει στη σκηνή – όπως περίμεναν οι θαυμαστές του – για να τραγουδήσει τα νέα του κομμάτια. Η διοργάνωση ακύρωσε την performance, όπως επιβεβαίωσε και εκπρόσωπος του ράπερ.

Στις 3 Απριλίου θα πραγματοποιηθούν τα φετινά βραβεία Grammy, τα πιο σημαντικά μουσικά βραβεία στις ΗΠΑ και όχι μόνο. Ο Κάνιε Γουέστ λοιπόν θα ανέβαινε στη σκηνή αλλά τα προβλήματα στη ζωή του και ο τρόπος που αντιδρά σε όσα συμβαίνουν στα προσωπικά του, ανάγκασε τους διοργανωτές των βραβείων να αφήσουν τον ράπερ εκτός.

Ο Γουέστ παραμένει υποψήφιος για πέντε Grammys τη φετινή χρονιά αλλά ο εκπρόσωπός του επιβεβαίωσε στο Ε!News πως ο West έλαβε ένα τηλεφώνημα που του ανακοίνωνε πως είναι εκτός Lineup για τις εμφανίσεις στα Grammys.


Σύμφωνα με το Blast, πηγές από το περιβάλλον των διοργανωτών πήραν την απόφαση εξαιτίας της online συμπεριφοράς του, για την οποία τιμωρήθηκε ήδη από το Instagram και όλοι ανησυχούσαν μήπως ο West δει την εμφάνισή του ως βήμα για να προβεί σε δηλώσεις και συμπεριφορές που θα προκαλούσαν πρόβλημα.

Η αλήθεια είναι ότι αν μπει αυτή τη στιγμή κάποιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, έχουν σβηστεί τα πάντα εκτός από τους followers και θα δει αυτό:

O μοναδικός υπερασπιστής του
Ο μόνος που έχει υπερασπιστεί τον Γουέστ για τον αποκλεισμό του από τα Grammys, είναι ο The Game ο οποίος έριξε τον αποκλεισμό αυτό σε ρατσιστική διάθεση εκ μέρους της διοργάνωσης και χαρακτηριστικά έγραψε:

«Πότε θα καταλάβουν όλοι οι Μαύροι ψυχαγωγοί, αθλητές, ηθοποιοί, συγγραφείς, σκηνοθέτες, δημοσιογράφοι. Τα Grammys αποφάσισαν την τελευταία στιγμή να αποκλείσουν τον Kanye από την εμφάνισή του στο σόου και δεν ξέρουμε τι άλλο θα συμβεί Ίσως συμβαίνει επειδή ο Trevor Noah θα παρουσιάσει τη βραδιά και η ομάδα του οδήγησε στην απόφαση για τον Ye ή απλά συμβαίνει επειδή ο Κanye αποκλείστηκε από το Instagram για άγνωστους λόγους, ειδικά σε έναν κόσμο που όλοι οι αρνητικοί άνθρωποι μπορούν να βρεθούν στο app αυτό χωρίς περιορισμούς ή ποινές»;

Η επίθεση στον Trevor Noah

Η πιο πρόσφατη περίπτωση καταχρηστικής δραστηριότητας του Κάνιε Γουέστ ήταν μια ρατσιστική προσβολή που έκανε στον λογαριασμό του παρουσιαστή του «Daily Show», Trevor Noah. Η διαδικτυακή επίθεση του ράπερ στον κωμικό ήρθε αφότου ο Noah σχολίασε τον χωρισμό του από την Kim Kardashian και το πώς της φερόταν ο ράπερ κατά τη διάρκεια του διαζυγίου τους.

Ο εκπρόσωπος της Meta είπε, επίσης, στο TMZ ότι η εταιρεία είναι έτοιμη να λάβει πρόσθετα μέτρα εάν υπάρξουν περαιτέρω παραβιάσεις στο μέλλον.

Δείτε επίσης

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα