Κιμ Κατράλ – αποκάλυψη βόμβα: «Δεν μου ζητήθηκε ποτέ να συμμετάσχω στο reboot του Sex and the City – Το έμαθα από το trailer»

Σε μια νέα συνέντευξη στο Variety, η Κιμ Κατράλ αποκάλυψε ότι δεν έχει δει ούτε ένα επεισόδιο του reboot του Sex and the City, και  δεν της ζητήθηκε ποτέ να είναι μέρος τoυ, ξεκαθαρίζοντας ότι από όταν είχε αρνηθεί να συμμετάσχει στην τρίτη ταινία Sex and the City και υπήρξε κατηγορηματικά αντίθετη με αυτή την προοπτική, ειδικά αφού έμαθε το σενάριο, δήλωσε ότι δεν την  προσέγγισαν καν για το «And Just Like That»:
«Δεν μου ζήτησαν ποτέ να συμμετάσχω στο reboot του SATC. Ξεκαθάρισα τα συναισθήματά μου μετά την πιθανή τρίτη ταινία, οπότε το έμαθα όπως όλοι οι υπόλοιποι— μέσω social media», εξηγεί στη συνέντευξη προσθέτοντας ότι ακόμη και εκείνη αναρωτήθηκε πώς θα λειτουργούσε η σειρά χωρίς ολόκληρη την τετράδα- όχι ότι θα άλλαζε κάτι στην απόφασή της.

Η απουσία της Samantha Jones στο Sex and the City ‘s revival , And Just Like That, μπορεί να αποδοθεί λοιπόν στην 3η ταινία; 
Η Cattrall δεν εντυπωσιάστηκε με το προτεινόμενο σενάριο για μια τρίτη ταινία Sex and the City και αρνήθηκε να συμμετάσχει σε αυτό. Η ταινία, από την οποία η Cattrall αποστασιοποιήθηκε το 2017, περιείχε μια «σπαρακτική» ιστορία που περιελάμβανε τον έφηβο γιο της Miranda, Brady, να στέλνει ανεπιθύμητες φωτογραφίες (dick pics) στη Samantha. «Η σειρά  είναι βασικά η τρίτη ταινία», είπε η Cattrall στο Variety . «Τόσο δημιουργικό ήταν».   

Ο Brady Hobbes, ο γιος της Miranda σίγουρα συνέβαλε στην απογοήτευση της Kim Cattrall με το franchise, είπε στο Variety στα πρώτα δημόσια σχόλια της σχετικά με το reboot.
Όταν ρωτήθηκε αν ένιωθε ότι η ιστορία της Samantha δεν «προχωρούσε» στο τρίτο μέρος, η Cattrall απάντησε: «Αυτό είναι υποτιμητικό».

Ο Μπρέιντι μπορεί να ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ( Sex and the City 2 ), αλλά η Cattrall πιστεύει ότι διάλεξε την κατάλληλη στιγμή για να αποστασιοποιηθεί δημόσια από το SATC ούτως ή άλλως. «Όλα πρέπει να μεγαλώσουν, αλλιώς πεθαίνουν», είπε. «Ένιωσα ότι όταν τελείωσε η σειρά, σκέφτηκα ότι ήταν έξυπνο. Δεν επαναλαμβανόμαστε. Και μετά η ταινία για να τελειώσει. Και μετά υπάρχει μια άλλη ταινία. Και μετά υπάρχει άλλη ταινία;» Παρόλα αυτά, η Cattrall παραδέχτηκε ότι ήταν «τρομακτικό» να απομακρυνθείς από το franchise, παρά το γεγονός ότι «εκφοβίζεσαι από τον Τύπο ή τους θαυμαστές ή οποιονδήποτε άλλο – για να πω απλά».

Αν και το And Just Like That ανακοινώθηκε χρόνια αργότερα, μια σειρά που θα επανενωσει όλες τις συμπρωταγωνίστριές της — Sarah Jessica Parker , Cynthia Nixon και Kristin Davis — η Cattrall είπε ότι δεν ενημερώθηκε για την ύπαρξή της πριν από το ευρύ κοινό. «Δεν μου ζητήθηκε ποτέ να είμαι μέρος της επανεκκίνησης», είπε. «Αφού έκανα ξεκάθαρα τα συναισθήματά μου μετά την πιθανή τρίτη ταινία, δεν με προσέγγισε κανείς για το AJLT οπότε το έμαθα όπως όλοι οι άλλοι—στα social media», αλλά ξεκαθαρίζει πως ούτως ή άλλως δεν θα συμμετείχε.

«Είναι μεγάλη σοφία να γνωρίζεις πότε φτάνει», είπε η Κιμ Κατράλ για την αμετάκλητη απόφασή της να μην συμμετέχει σε μελλοντικά πρότζεκτ του SATC. «Επίσης δεν ήθελα να διακινδυνεύσω αυτό που σήμαινε για μένα η σειρά. Ο δρόμος προς τα εμπρός ήταν ξεκάθαρος». 
Όταν ρωτήθηκε πώς αισθάνεται για το πώς αντιμετώπισε το σενάριο του  AJLT την εξαφάνιση της Samantha (ο χαρακτήρας έπεσε σε ρήξη με την Carrie όταν τελείωσε η επαγγελματική τους σχέση και η Σαμάνθα κατέληξε στο Λονδίνο για δουλειά), η Cattrall είπε ότι δεν έχει παρακολουθήσει τη σειρά. Ωστόσο, ο χαρακτήρας όπως απεικονίζεται στο AJLT «τον αισθάνεται διαφορετικό από τη Samantha που έπαιξε», είπε η Cattrall, προσθέτοντας ότι έμαθε ότι «το μεγαλύτερο κομπλιμέντο που θα μπορούσα να κάνω ως ηθοποιός στον εαυτό μου είναι να το χάσω».

Το Variety ζήτησε επίσης από την Cattrall να σχολιάσει μια συνέντευξη στην οποία η Sarah Jessica Parker είπε ότι είχε συμβεί πάρα πολύ δράμα δημόσια για να επιστρέψει ποτέ η Cattrall στη σειρά. «Λοιπόν, δεν θα συνέβαινε ποτέ έτσι κι αλλιώς», απάντησε η Cattrall. «Οπότε κανείς δεν χρειάζεται να ανησυχεί για αυτό». Αντίθετα, η Cattrall εστιάζει σε ρόλους σε δύο άλλα spinoffs – το How I Met Your Father του Hulu και το Peacock’s Queer as Folk reboot. Και παραμένει αυστηρή για την εγγύτητα της με τις πρώην συμπρωταγωνίστριές της. «Υποθέτω ότι είναι ο τρόπος με τον οποίο ορίζεις τους φίλους», είπε η Cattrall όταν ρωτήθηκε για τον δεσμό της με τις γυναίκες του Sex and the City . «Νομίζω ότι ήμασταν συνάδελφοι. Οι συνάδελφοί μου δεν είναι φίλοι μου. Ήταν επαγγελματικό».

Δείτε επίσης

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα