μοντέλο

Μοντέλο ποζάρει για πρώτη φορά στο Sports Illustrated αποκαλύπτοντας την ουλή της καισαρικής τομής (φώτο)

Στο εξώφυλλο του περιοδικού Sports Illustrated φιλοξενείται η Kelly Hughes, όπου ποζάρει με μαγιό και δείχνει περήφανα την ουλή στην κοιλιά της από καισαρική τομή.

Το εξώφυλλο έγινε σε συνεργασία με το brand Frida Mom που απευθύνεται σε νέες μητέρες και εξυμνεί το γυναικείο σώμα. Το μοντέλο Kelly Hughes ποζάρει στον φωτογραφικό φακό για το εξώφυλλο και θυμάται πως στην αρχή η ουλή της είχε προκαλέσει ανασφάλεια, λόγω της δουλειάς της.

«Χρειάστηκε χρόνος για να θεραπευτώ σωματικά και ψυχικά και να αποδεχτώ όλα όσα πέρασα και τις πολλές αλλαγές στο σώμα μου, για να βρω τη δύναμη μέσα σε αυτό. Μόνο όταν ”αγκάλιασα” την ουλή μου, ένιωσα δυνατή». Επιπλέον η ίδια δήλωσε: «Το πρότζεκτ για μένα ήταν κάτι πολύ περισσότερο από μια φωτογράφιση. Μια απίστευτη μεταστροφή συμβαίνει στην κοινωνία μας σήμερα με τη συμπερίληψη. Μου δόθηκε αυτή η ευκαιρία να πω την ιστορία μου, και αυτό με γεμίζει ελπίδα πως θα ενθαρρύνω τη γυναικεία ενδυνάμωση.»

Το περιοδικό έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Είμαστε υπερήφανοι που συνεργαζόμαστε με την fridamom για να εξυμνήσουμε όλες τις μητέρες που έχουν ουλές από καισαρική τομή, παρουσιάζοντας την ellyhues στο #SISwim22- την πρώτη γυναίκα που δείχνει την ουλή της από καισαρική τομή στην ιστορία του περιοδικού!. Ας δώσουμε λίγη αγάπη σε όλες τις μαμάδες μας εκεί έξω για να αναγνωρίσουμε τη δύναμη του γυναικείου σώματος και την ομορφιά της μητρότητας!».

Σχετικά Άρθρα

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα