H γνωστή ηθοποιός Kλέλια Ρένεση έχει απασχολήσει κατά καιρούς την εγχώρια showbiz με την προσωπική της ζωή.
Αυτό που ίσως δεν γνωρίζουν πολλοί είναι πως η ηθοποιός είχε σχέση στο παρελθόν με τον συνάδελφό της, Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη. Οι δύο ηθοποιοί συνεργάστηκαν στα γυρίσματα της κωμικής ταινίας «Ζητείται ψεύτης», στην οποία εκείνος είχε πρωταγωνιστικό ρόλο και εκείνη έκανε τα πρώτα της βήματα στον χώρο.
Αν και όλοι έκαναν λόγο για έναν παράφορο έρωτα, η σχέση τους δεν κράτησε πολύ, με τους δυο τους να διατηρούν καλές σχέσεις, ενώ έχουν ξανασυνεργαστεί στην τηλεοπτική σειρά «Με τα παντελόνια κάτω».
Κλέλια Ρένεση: Τι δηλώνει για την κόρη της
Να αναφέρουμε πως η Κλέλια Ρένεση τη φετινή σεζόν πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Μην αρχίζεις την Μουρμούρα». Η ίδια πριν από περίπου δύο χρόνια έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Μιλώντας για την μικρή της κόρη σε συνέντευξη είχε αναφέρει: «Έχω ζήσει μια ζωή μ’ ένα μωρό να με κοιτάει στον καθρέφτη και μπορώ να πως πως είναι δύσκολος συνοδοιπόρος. Πάω να το κάνω κουμάντο, αλλά όλο μου ξεφεύγει. Αν ρωτάς για το πλάσμα το οποίο μεγαλώνω, είναι ένας πραγματικός δάσκαλος και η ζωή είναι σαν να πηγαίνω απ’ την αρχή σχολείο. Με ό,τι συνεπάγεται αυτό. Το παιδί μου είναι μαζί μου παντού και πάντα, γιατί δεν διατίθεμαι να χάσω ούτε μια ώρα «μάθημα» απ’ αυτήν. Είμαι «φυτό» που λένε».









