Μύκονος: Το πιο διάσημο στέκι παγκοσμίως για να δεις το ηλιοβασίλεμα

Το cocktail bar της Μυκόνου, μπροστά στο διάσημο ηλιοβασίλεμα, είναι συνώνυμο του νησιού!

Αν ένα μαγαζί στη Μύκονο έχει ταυτιστεί με την ίδια τη Μύκονο αυτό δεν είναι άλλο από το Galleraki που φέτος κλείνει 33 χρόνια!

33 χρόνια λοιπόν συμπληρώνει αυτή τη σεζόν το διάσημο all day στέκι, 33 χρόνια πιστό στη φιλοσοφία του, 33 χρόνια υποδέχεται τους επισκέπτες του νησιού στο καλύτερο σημείο της Μικρής Βενετίας, εκεί που η εικόνα του ηλιοβασιλέματος είναι η ομορφότερη εικόνα που έχεις δει ποτέ, εκεί που θα νιώσεις την ενέργεια του νησιού και ο χρόνος έστω για λίγο θα σταματήσει… Δεν υπάρχει επισκέπτης στη Μύκονο που δεν έχει κάνει έστω μια στάση στο Galleraki.. ενώ δεν υπάρχει διάσημος Έλληνας και ξένος που έχει επισκεφτεί το νησί και δεν έχει πιει ένα cocktail στο Galleraki θαυμάζοντας το ηλιοβασίλεμα…

Το Galleraki άλλωστε ήταν το πρώτο που μύησε τους επισκέπτες του νησιού στην περίφημη sunset hour! Με αισθητική παραδοσιακού μυκονιάτικου σπιτιού είναι must στάση για καφέ και χυμούς από ολόφρεσκα φρούτα, fresh fruit cocktails, champagne cocktails, classic & signature cocktails και φυσικά φόντο το πιο πολυφωτογραφημένο ηλιοβασίλεμα του νησιού! 

Την όλη εμπειρία “δένει” οι chill out μουσικές συλλογές που χαρακτηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια το Galleraki και τη ροκ διάθεσή του. Special Cocktail: Το θρυλικό πια «Katerinaki»!

Info:Μικρή Βενετία, Χώρα, Τ. +30 22890 27188,  www.galleraki.gr – Insta galleraki

Διαβάστε επίσης:

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα