Μίλτος Μακρίδης

Μίλτος Μακρίδης: «Έχασα όλα μου τα λεφτά μέσα σε ένα βράδυ. Ξύπνησα και δεν είχα ούτε ένα ευρώ στην τράπεζα» (βίντεο)

O Μίλτος Μακρίδης που κυριάρχησε στην τηλεόραση τη δεκαετία του ’90, βρέθηκε καλεσμένος στην Ιωάννα Μαλέσκου και μίλησε για την τεράστια οικονομική καταστροφή που υπέστη.

Ο γνωστός παρουσιαστής μιλώντας στην εκπομπή «Love it» δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ξυπνάω ένα πρωί και ξαφνικά δεν είχα ούτε ένα ευρώ. Ένας άνθρωπος ο οποίος ήταν υψηλά ιστάμενο στέλεχος σε κρατική τράπεζα, έκλεψε τους πελάτες τις τράπεζας. Αυτή η ιστορία ξεκίνησε για εμένα το 2000 και η απόφαση του Αρείου Πάγου βγήκε τώρα στο lockdown, 20 χρόνια μετά. Για να το διαχειριστώ εξαφανίστηκα από την τηλεόραση».

«Το σοκ ήταν τεράστιο, δεν μπορώ να το περιγράψω. Όταν υποστείς μια μεγάλη τραυματική εμπειρία στη ζωή σου, όλοι οι επιστήμονες σου λένε να κάνει ότι είναι δυνατόν για να το ξεπεράσεις. Πως γίνεται όμως να ξεχάσεις κάτι όταν παίρνει 20 χρόνια και τα θυμάσαι κάθε μέρα; Με άλλαξε πολύ σαν άνθρωπο», πρόσθεσε ο δημοσιογράφος.

«Δεν παραιτήθηκα από αυτή τη μάχη. Πολλοί μου έλεγαν ότι στη θέση μου θα έβαζαν τέλος στη ζωή τους. Δεν θα πω ψέματα ότι δεν είχα και σκοτεινές στιγμές στη ζωή μου. Είχαν κόστος όλα αυτά στη ζωή μου. Δεν έκανα οικογένεια, δεν έκανα παιδιά. Σήμερα σκέφτομαι όμως, ευτυχώς που δεν έχω παιδιά» κατέληξε ο Μίλτος Μακρίδης.

Σχετικά Άρθρα

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin