Το πιο ρομαντικό εστιατόριο του κόσμου είναι στην Ελλάδα

Αν και έχει κερδίσει πολλές ακόμα διακρίσεις, έχει διακριθεί ως ένα από τα 50 πιο ρομαντικά εστιατόρια στην Ευρώπη από το Big7Travel, στα πιο όμορφα εστιατόρια της Ευρώπης από το Remix Magazine, στα πιο ρομαντικά εστιατόρια του κόσμου και στα 5 καλύτερα εστιατόρια της Ευρώπης με απίστευτη θέα, ήρθε η στιγμή που διακρίθηκε ως το πιο ρομαντικό εστιατόριο του κόσμου σύμφωνα τουλάχιστον με τη λίστα που δημοσίευσε το Lifestyle Asia Bangkok και την οποία επικαλείται το Lifestyle Asia.  

Ο λόγος για ένα πραγματικά γαστρονομικό ορόσημο με εκπληκτική θέα, το Ambrosia restaurant. Βρίσκεται στην ονειρεμένη Οία της Σαντορίνης, στην κορυφή του βράχου και πρόκειται για ένα από τα καλύτερα και πιο διάσημα εστιατόρια της Σαντορίνης και όλου του κόσμου. Το χωριό της Οίας είναι ένα μοναδικό μέρος με πολλές αναμνήσεις από το παρελθόν, την ομορφιά του σήμερα και απαλά όνειρα του αύριο γύρω σας. Στο εστιατόριο Ambrosia, θα απολαύσετε το δείπνο σας υπό το φως των κεριών στην πανοραμική βεράντα με θέα στη διάσημη Καλντέρα ή θα δειπνήσετε στις δύο εσωτερικές σάλες γεμάτες αντίκες. Το μενού στηρίζεται στην ελληνική δημιουργική κουζίνα ενώ δεν λείπουν διεθνείς πινελιές. 


Σύμφωνα λοιπόν με το ασιατικό site:  «Εάν η Σαντορίνη δεν βρίσκεται στη λίστα με τις διακοπές που ονειρεύεστε, μία ματιά στις φωτογραφίες από το Ambrosia Restaurant θα σας αλλάξει τη γνώμη», αναφέρει για το εστιατόριο που ανακηρύχθηκε το πιο ρομαντικό του κόσμου.   «Η εντυπωσιακή θέα προς την Καλντέρα και το ρομαντικό σκηνικό υπό το φως των κεριών στην βεράντα θα σας μεταφέρει αμέσως σε έναν εντελώς νέο κόσμο», συνεχίζει.

Εδώ θα δείτε ολόκληρη τη λίστα με τα 10 πρώτα πιο ρομαντικά εστιατόρια στον κόσμο: 

  1.  Ambrosia Restaurant, Ελλάδα
  2. Kanoun Restaurant, Μαρόκο
  3. Nautika Restaurant, Κροατία
  4. Tour D’Argent, Παρίσι
  5.   Sentido Norte, Κόστα Ρίκα
  6. Sheesh Mahal, Ινδία
  7. Junon, Χονγκ Κονγκ
  8. Walking on the Cloud, Ν. Κορέα
  9.   Different Pointe of View, ΗΠΑ
  10. Clos Maggiore, Ην. Βασίλειο.  

INFO Καθημερινά από τις 18:30, Οία Σαντορίνη, Τηλέφωνο:  +(30) 22860 71413
 +(30) 697 6725 601 Email: santoriniambrosia@gmail.com | www.restaurant-ambrosia.com

Δείτε επίσης

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin