Οι Μπέκαμ κλείνουν 23 χρόνια γάμου – Η ανάρτηση της Βικτόρια για την επέτειο τους

Το διάσημο ζευγάρι των Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ έκλεισε χθες 23 χρόνια γάμου και η Βικτόρια δεν παρέλειψε να ανεβάσει στο Instagram της μια ανάρτηση για την ξεχωριστή αυτή μέρα  αφήνοντας και “υπονοούμενα” για όσους έλεγαν ότι η σχέση τους δεν θα διαρκέσει. Ενάντια στις προβλέψεις λοιπόν, και αν και παντρεύτηκαν σε πολύ μικρή ηλικία οι δύο τους κατάφεραν να φτιάξουν μια όμορφη μεγάλη οικογένεια με 4 παιδιά και δηλώνουν αλλά και φαίνονται ακόμα ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι. 

Η σχεδιάστρια μόδας και ο πρώην ποδοσφαιριστής έκλεισαν 23 χρόνια έγγαμου βίου και ως λάτρης των social media, η Βικτόρια Μπέκαμ θέλησε να κάνει μια σχετική ανάρτηση για την ξεχωριστή αυτή ημέρα.

Συγκεκριμένα, η σχεδιάστρια μόδας δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο από το παρελθόν, στο οποίο χαμογελά δίπλα στον αγαπημένο της και έστειλε το δικό της μήνυμα στις «κακές γλώσσες» που πίστευαν ότι ο γάμος τους δεν πρόκειται να κρατήσει.

«Έλεγαν ότι δεν είναι αστείος, έλεγαν ότι δεν γελάω ποτέ, έλεγαν ότι δεν θα κρατήσει. Σήμερα γιορτάζουμε 23 χρόνια παντρεμένοι. Ντέιβιντ είσαι τα πάντα μου. Σε αγαπώ τόσο πολύ», έγραψε στη λεζάντα που συνοδεύει τη φωτογραφία.

Δείτε την ανάρτηση:

Δείτε επίσης

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin