Ρίκι Μάρτιν: Τέλος στη σοκαριστική υπόθεση αιμομιξίας – Τι συνέβη

Πριν λίγες μέρες είχε προκαλέσει παγκόσμιο σοκ μια τρομακτική υπόθεση που είδε το φως της δημοσιότητας έχοντας πρωταγωνιστή τον Ρίκι Μάρτιν. Η υπόθεση εν ολίγοις είχε να κάνει με τις κατηγορίες για αιμομοξία και κακοποίηση από τον 21χρονο ανιψιό του. Όπως φαίνεται όμως η υπόθεση αυτή έληξε καθώς ο ανιψιός του, λίγες μέρες μετά απέσυρε τις καταγγελίες.
Σύμφωνα με τους νομικούς εκπροσώπους του τραγουδιστή: «Αυτό δεν ήταν ποτέ τίποτα περισσότερο πέρα από ένα ταραγμένο άτομο που έκανε ψευδείς ισχυρισμούς».

Όταν ολοκληρώθηκε η ακρόαση στο δικαστήριο για την υπόθεση στην οποία ο ανιψιός του Ρίκι Μάρκιν τον κατηγόρησε για αιμομιξία και κακοποίηση, ψυχική και σωματική και σύμφωνα με πληροφορίες του TMZ, ο δικαστής απέρριψε την προσωρινή αναστολή που είχε εκδώσει μια εβδομάδα πριν την ακρόαση.

Η νομική ομάδα του τραγουδιστή ανέφερε ότι: «Όπως είχαμε προβλέψει, η εντολή προσωρινής προστασίας δεν παρατάθηκε από το δικαστήριο. Ο κατήγορος επιβεβαίωσε στο δικαστήριο ότι η απόφασή του να απορρίψει το θέμα ήταν αποκλειστικά δική του, χωρίς εξωτερική επιρροή ή πίεση και επιβεβαίωσε ότι ήταν ικανοποιημένος με τη νομική του εκπροσώπηση στην υπόθεση.

Το αίτημα προήλθε από τον κατήγορο ο οποίος ζητούσε την απόρριψη της υπόθεσης. Αυτό που συνέβη δεν ήταν ποτέ τίποτα περισσότερο πέρα από ένα ταραγμένο άτομο που έκανε ψευδείς ισχυρισμούς χωρίς απολύτως τίποτα. Χαιρόμαστε που ο πελάτης μας είδε την απονομή της δικαιοσύνης και τώρα μπορεί να προχωρήσει στη ζωή και την καριέρα του».

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Ρίκι Μάρτιν δημοσίευσε μία φωτογραφία με την απόφαση του ανιψιού του να αποσύρει τις κατηγορίες εις βάρος του.

Ο Μάρτιν από την πρώτη στιγμή αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες και σε καμία περίπτωση δεν επιβεβαίωσε πως εκείνος κι ο 21χρονος ανιψιός του είχαν οποιουδήποτε είδους σχέση για επτά μήνες, όπως κατέθεσε ο νεαρός. «Δυστυχώς, το άτομο που ισχυρίστηκε όλα αυτά, παλεύει με σοβαρά προβλήματα ψυχικής υγείας. Ο Ρίκι Μάρτιν ποτέ δεν είχε εμπλακεί και ούτε θα εμπλακεί σε οποιοδήποτε είδος σεξουαλικής ή ρομαντικής σχέσης με τον ανιψιό του», δήλωσε ο δικηγόρος του τραγουδιστής στο «The Post».

«Η ιδέα και μόνο είναι αποκρουστική. Όλοι ελπίζουμε πως αυτός ο άνθρωπος θα λάβει τη βοήθεια που χρειάζεται επειγόντως. Πάνω από όλα όμως, θέλουμε να απορριφθεί αυτή η απαίσια υπόθεση, μόλις ο δικαστής εξετάσει τα γεγονότα», συνέχισε.

Υπενθυμίζεται πως ο ανιψιός του, Ντένις Γιαντιέλ Σάντσες κατηγόρησε τον Μάρτιν για αιμομιξία, ψυχική και σωματική κακοποίηση, ενώ σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα αν αυτό αποδειχθεί αληθές, ο παγκοσμίου φήμης τραγουδιστής μπορεί να μείνει στη φυλακή για πέντε δεκαετίες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας Marca, πριν από λίγο καιρό, εκδόθηκαν περιοριστικά μέτρα κατά του Μάρτιν στο Πουέρτο Ρίκο, για ενδοοικογενειακή βία. Η ταυτότητα του εντολέα παρέμενε κρυφή μέχρι και αυτή την ώρα, που ο αδερφός του Ρίκι Μάρτιν, Έρικ, αποκάλυψε, ποιός μηνύει τον Πορτορικανό με τόσο βαριές κατηγορίες.

Ο Μάρτιν κατηγορείται ότι «άσκησε σωματικές και ψυχολογικές επιθέσεις» στον γιο της αδερφής του, Βανέσα, κατά τη διάρκεια της επτάμηνης σχέσης που ο νεαρός ισχυρίζεται ότι διατηρούσαν, η οποία μάλιστα έληξε πριν από περίπου δύο μήνες. Σύμφωνα με την εντολή που έφερε στο φως η εφημερίδα El Vocero, ο Σάντσες ισχυρίστηκε πως ο Μάρτιν δεν αποδέχτηκε τον χωρισμό τους και εθεάθη να περιπλανάται κοντά στο σπίτι του τουλάχιστον τρεις φορές. Ο 21χρονος υποστήριξε ακόμη, ότι ο Μάρτιν είχε «καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ και ουσιών».

Δείτε επίσης

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin