Η Άμπερ Χερντ πούλησε το σπίτι της για να εξοικονομήσει μέρος του χρέους που πρέπει να πληρώσει στον Τζόνι Ντεπ

Η Άμπερ Χερντ μόλις πούλησε το σπίτι της μετά τη δικαστική διαμάχη της με τον Τζόνι Ντεπ, ο οποίος τελικά κέρδισε και το δικαστήριο του επιδίκασε το ποσό των 10 εκατομμυρίων δολαρίων.

Όπως είναι γνωστό η Χερντ από την πρώτη στιγμή είχε πει ότι αδυνατεί να πληρώσει αυτό το ποσό. Η πώληση αναφέρθηκε για πρώτη φορά από το TMZ όταν τα αρχεία που ελήφθησαν έδειξαν ότι το ακίνητο που ανήκε στην Amber πωλήθηκε για σχεδόν 1,1 εκατομμύρια δολάρια. Η Amber πλήρωσε 570.000 $ για το σπίτι στην έρημο Mojave στις πρώτες μέρες του 2019. Πωλήθηκε για 1.050.000 $, με ημερομηνία κλεισίματος στις 18 Ιουλίου. Το σπίτι αγοράστηκε το 2019 μέσω ενός ανώνυμου καταπιστεύματος που σύμφωνα με πληροφορίες είναι συνδεδεμένο με την Amber. Σύμφωνα με την The New York Post , οι Rickard και Carol-Jeanette Jorgenson με έδρα το Νιου Τζέρσεϊ, οι οποίοι διαθέτουν επίσης ακίνητα στη Νεβάδα και είναι ιδρυτές της Jorgensen & Company LLC, είναι οι νέοι ιδιοκτήτες.

Το σπίτι της Άμπερ Χερντ βγήκε στην αγορά μετά από αναφορές ότι η ηθοποιός του Aquaman είναι κατεστραμμένη οικονομικά. Το σπίτι στην κοιλάδα Yuca πουλήθηκε περισσότερο από αυτό που πλήρωσε η Amber το 2019.

Η πώληση του σπιτιού έρχεται αμέσως μετά τη δίκη της εναντίον του πρώην συζύγου Τζόνι Ντεπ. Το δικαστήριο διέταξε την Amber να καταβάλει στον Ντεπ 10 εκατομμύρια δολάρια ως αποζημίωση και 5 εκατομμύρια δολάρια ως τιμωρητική αποζημίωση, συνολικά 15 εκατομμύρια δολάρια. Λόγω του ανώτατου ορίου στις τιμωρητικές αποζημιώσεις βάσει του νόμου της πολιτείας της Βιρτζίνια, ο δικαστής Penney Azcarate μείωσε τις τιμωρητικές αποζημιώσεις του Heard από 5 εκατομμύρια δολάρια σε 350.000 δολάρια. Ο Τζόνι Ντεπ, από την πλευρά του, κρίθηκε ένοχος για μια κατηγορία συκοφαντικής δυσφήμισης κατά της Heard από το δικαστήριο και διατάχθηκε να της καταβάλει 2 εκατομμύρια δολάρια ως αποζημίωση και μηδέν δολάρια σε τιμωρητική αποζημίωση, συνολικά 2 εκατομμύρια δολάρια. Εάν οι ζημιές της Χερντ και του Ντεπ συμψηφιστούν μεταξύ τους, η Χερντ θα πρέπει να καταβάλει στην Ντεπ συνολικά 8,35 εκατομμύρια δολάρια ως αποζημίωση, αντιστοιχώντας στα 2 εκατομμύρια δολάρια ως αποζημίωση που της οφείλει.

Η δικηγόρος της Heard, Elaine Bredehoft, είπε στο Today στις 2 Ιουνίου 2022, ότι η πελάτισσά της «δεν μπορεί να αντέξει οικονομικά» να πληρώσει στον Depp τα 10,35 εκατομμύρια δολάρια που του οφείλει για αποζημίωση. “Ω όχι. Απολύτως όχι», είπε η Bredehoft όταν ρωτήθηκε αν η Heard έχει τα χρήματα για να αντέξει τις αποζημιώσεις του Depp.

Μια πηγή είπε στη  New York Post τη στιγμή που η Χερντ έχει πέσει επίσης έξω λόγω των νομικών εξόδων και των προηγούμενων πολυτελών δαπανών της σε ταξίδια, ρούχα και δώρα. Η εφημερίδα ανέφερε επίσης ότι η Χερντ έπρεπε να αλλάξει νομική εκπροσώπηση κατά τη διάρκεια της δίκης και χρησιμοποιεί την ασφάλιση του ιδιοκτήτη του σπιτιού της από την ασφαλιστική εταιρεία The Travelers Companies για να καλύψει το κόστος των σημερινών δικηγόρων της. Η Pamela Johnson, η αντιπρόεδρος της The Travelers Companies, έχει επίσης δει την Heard στο δικαστήριο στο Fairfax της Βιρτζίνια, πολλές φορές από τότε που ξεκίνησε η δίκη τον Απρίλιο του 2022. Η Heather Heidelbaugh, δικηγόρος με έδρα την Πενσυλβάνια, είπε στη New York Post ότι δεν είναι ασυνήθιστο οι κατηγορούμενοι να χρησιμοποιούν ασφαλιστήρια συμβόλαια ιδιοκτήτη σπιτιού σε υποθέσεις συκοφαντικής δυσφήμισης. «Είναι λίγο περίεργο που οι περισσότεροι δεν το γνωρίζουν. Στα περισσότερα ασφαλιστήρια συμβόλαια ιδιοκτητών σπιτιού, αυτό ισχύει.»

Ο Ντεπ κέρδισε τη  δίκη  για συκοφαντική δυσφήμιση την 1η Ιουνίου 2022, αφού μήνυσε τον Χερντ για 50 εκατομμύρια δολάρια. Η δίκη διεξήχθη λόγω του σχολίου της Heard που έγραψε στην Washington Post το 2018 για τις εμπειρίες της με ενδοοικογενειακή κακοποίηση. Δεν αναφέρθηκαν ονόματα στο άρθρο. Ωστόσο, πολλοί άνθρωποι υπέθεσαν ότι το άρθρο αφορούσε τον γάμο της με τον Ντεπ. Ο Ντεπ ισχυρίστηκε ότι το συγκεκριμένο άρθρο του κόστισε τις δουλειές του ως ηθοποιού.

Η Heard και οι δικηγόροι της προσπάθησαν να κάνουν δικογραφία για κακοδικία  λόγω ατυχήματος ενόρκων. Σύμφωνα με έγγραφα που έλαβε το  People , οι δικηγόροι δηλώνουν ότι «με βάση πρόσφατα ανακαλυφθέντα γεγονότα και πληροφορίες ότι ο ένορκος Νο. 15 δεν ήταν το άτομο που κλήθηκε για καθήκοντα ενόρκων στις 11 Απριλίου 2022». Προσπάθησαν επίσης να  πετάξουν εντελώς την ετυμηγορία, όπου ισχυρίζονται ότι η αποζημίωση του Ντεπ ήταν «υπερβολική» και «ανυπεράσπιστη». Ωστόσο, ο δικαστής αρνήθηκε ότι κάτι τέτοιο ισχύει.

Δείτε επίσης

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin