Ο Mark Zuckerberg σύντομα θα γίνει μπαμπάς για τρίτη φορά

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό του στο Instagram, ο Mark Zuckerberg ανακοίνωσε τα χαρμόσυνα νέα ότι θα γίνει ξανά μπαμπάς, συγκεκριμένα για τρίτη φορά!

Η οικογένεια μεγαλώνει! Ήδη γονείς δύο κοριτσιών, της Max (6 ετών) και της August (5 ετών), ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ και η σύζυγός του Πρισίλα Τσαν θα καλωσορίσουν σύντομα ένα νέο μέλος στην οικογένεια. Χαρούμενα νέα αποκάλυψε πρόσφατα ο ιδρυτής του Facebook στον λογαριασμό του στο Instagram. «Πολλή αγάπη», έγραψε στη λεζάντα μιας φωτογραφίας στην οποία απεικονίζεται με την γυναίκα του και έχει το χέρι του στην κοιλιά της. «Χαίρομαι που ανακοινώνω ότι η Max και η August θα αποκτήσουν μια νέα αδελφούλα τον επόμενο χρόνο», αποκαλύπτοντας έτσι και το φύλο του μωρού.

Ο Mark Zuckerberg και η Priscilla Chan γνωρίστηκαν το 2003 σε ένα πάρτι στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ πριν παντρευτούν οκτώ χρόνια αργότερα. Το 2017, μετά τη γέννηση των δύο παιδιών τους, ο 38χρονος δισεκατομμυριούχος αποκάλυψε σε φοιτητές στο Πολιτειακό Γεωπονικό και Τεχνικό Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας ότι η πατρότητα άλλαξε δραστικά τον τρόπο που διευθύνει το Facebook. “Το να κάνεις παιδιά αλλάζει την άποψή σου για τον κόσμο με αρκετά δραματικό τρόπο. Κάποτε είχα συναντήσεις που τελείωναν αργά. Αλλά τώρα φροντίζω να είμαι στο σπίτι τρεις φορές την εβδομάδα για να κάνω μπάνιο την Μαξ”.

Δείτε επίσης

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin