Κένταλ Τζένερ: Αποκαλύπτει ότι στην πρώτη της πασαρέλα της ζητήθηκε να περπατήσει με γυμνό στήθος

H Κένταλ Τζένερ με ευθύτητα και ειλικρίνια σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκάλυψε «Στην πρώτη μου πασαρέλα, μου ζήτησαν να περπατήσω με γυμνό στήθος» ενώ υποστηρίζει ότι στην πρώτη της εμπειρία στον χώρο του μόντελινγκ «ήμουν άνετη».

Η Κένταλ Τζένερ είναι σίγουρα ένα από τα πιο γνωστά, επιτυχημένα και ακριβοπληρωμένα μοντέλα στον χώρο.

Σε συνέντευξή της, εξήγησε πως για να καταφέρει να φτάσει εκεί, χρειάστηκε να παραβλέψει κάποια «κολλήματα» και να είναι άνετη με οτιδήποτε της ζητηθεί στο πλαίσιο της δουλειάς της.

Μάλιστα, όπως συγκεκριμένα ανέφερε, κατά την πρώτη της επαφή με το μόντελινγκ και την πασαρέλα, της ζητήθηκε να περπατήσει, φορώντας ένα αποκαλυπτικό ρούχο που άφηνε γυμνό το στήθος της. Ωστόσο, εκείνη ήταν αποφασισμένη να πετύχει, οπότε δεν δείλιασε και υπάκουσε στις οδηγίες του ατζέντη της.
«Μόλις είχα κλείσει τα 18 κι έλαβα μια κλήση από τον ατζέντη μου που έλεγε ότι ο Μαρκ κι η Κέιτι ήθελαν να με φτάσουν στην κορυφή. Ένιωθα σαν παιχνίδι τους, αλλά δεν με ένοιαζε», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, ανέφερε πως ένιωθε εντελώς άνετα και εμπιστευόταν απόλυτα τους ανθρώπους, με τους οποίους συνεργαζόταν. «Ήμουν εντάξει με το οτιδήποτε. Δεν ένιωθα καμία νευρικότητα. Μου είπαν ότι θα πρέπει να περπατήσω με τις θηλές μου σε κοινή θέα. Αλλά μου εξήγησαν το όραμά τους, το κατανόησα και είπα “ας το κάνουμε”. Τους εμπιστευόμουν απόλυτα. Αυτή η εμπιστοσύνη που χτίσαμε με έκανε να νιώθω τελείως άνετη», εξηγεί το topmodel και μέλος της οικογένειας Καρντάσιαν-Τζένερ.

Δείτε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα