Κι όμως… δεν θα πιστεύετε τον λόγο που χώρισε ο Τομ Κρουζ τη Νικόλ Κίντμαν

Σοκαριστική αποκάλυψη για το διαζύγιο του Τομ Κρουζ με τη Νικόλ Κίντμαν είδε το φως της δημοσιότητας! Ο Τομ Κρουζ χώρισε την Νικόλ Κίντμαν για χάρη… της σαϊεντολογίας!
Σύμφωνα με ένα νέο βιβλίο που κυκλοφορεί, ο Τομ Κρουζ χώρισε με την Νικολ Κίντμαν επειδή το κίνημα της σαϊεντολογίας την θεωρούσε «κακή επιρροή»!

Οι δύο διάσημοι ηθοποιοί υπήρξαν ένα από τα πιο γνωστά ζευγάρια του Χόλιγουντ τη δεκαετία του 1990 και υπήρξαν παντρεμένοι για πάνω από 11 χρόνια. Μαζί έχουν δύο παιδιά τα οποία έχουν υιοθετήσει.

Το νέο αυτό βιβλίο, το «A Billion Years: My Escape From a Life in the Highest Ranks of Scientology» (Ένα δισεκατομμύριο χρόνια: Η απόδρασή μου από μια ζωή στις υψηλότερες βαθμίδες της Σαϊεντολογίας), ρίχνει φως στο χωρισμό του άλλοτε διάσημου και αγαπημένου ζευγαριού.

Συγκεκριμένα, το βιβλίο αποκαλύπτει πως ο ηθοποιός ξεκίνησε να απομακρύνεται από την Σαϊεντολογία όταν γύριζε την ταινία «Μάτια Ερμητικά Κλειστά» του Στάνλεϊ Κιούμπρικ, με την Νικόλ Κίντμαν το 1997. Ενώ βρισκόταν στα γυρίσματα, σύμφωνα με τον πρώην αξιωματούχο της Εκκλησίας Μάικ Ράιντερ, ο Τομ Κρουζ αγνοούσε τις κλήσεις του επικεφαλής της Σαϊεντολογίας, Ντέιβιντ Μισκάβιτς. Τότε, εκείνος έστειλε ένα στέλεχος της εταιρίας στην Αγγλία ώστε να ελέγξει και να επαναφέρει τον ηθοποιό.
Ο Τομ Κρουζ άρχισε να απομακρύνεται από την Νικόλ Κίντμαν αμέσως μετά και επέστρεψε πλήρως στον κόσμο της Σαϊεντολογίας. Από τότε, το ζευγάρι άρχισε να απομακρύνεται.

Σύμφωνα πάντα με το βιβλίο, ο Τομ Κρουζ είχε προτρέψει την Νικόλ Κίντμαν να γίνει μέλος της Σαϊεντολογίας πολλά χρόνια πριν. Εκείνη όμως, δεν ένιωθε ιδιαίτερη προθυμία για τα μαθήματα. Σύμφωνα με την Εκκλησία της Σαϊεντολογίας, το γεγονός πως ο πατέρας της Κίντμαν ήταν ψυχίατρος δεν βοηθούσε στο να αποδεχτεί την Εκκλησία.

Το βιβλίο συνεχίζει τις αποκαλύψεις, λέγοντας πως επειδή η Εκκλησία ένιωθε απειλή από την Κίντμαν εξαιτίας της επιρροής της στον Τόμ Κρουζ, προσέλαβε έναν ντετέκτιβ. «Ο Ράθμπουν συνεργάστηκε με τον (δικηγόρο του Χόλιγουντ) Μπερτ Φιλντς για να προσλάβει τον διαβόητο ντετέκτιβ Άντονι Πελικάνο για να κατασκοπεύσει τη Νικόλ και να παγιδευσει το τηλέφωνό της», γράφει ο Ράιντερ.

«Όταν ο Tομ και η Nικόλ χώρισαν, οι επικεφαλής της Σαϊεντολογίας ήταν χαρούμενοι που η αρνητική επιρροή της Nικόλ δεν απομάκρυνε πλέον τον Τομ», γράφει ο Ράιντερ. «Ο Κρουζ έκτοτε έγινε πιο ένθερμος στη δημόσια υποστήριξή του στη Σαηεντολογία και τον Μισκάβιτς».

Το βιβλίο υποστηρίζει επίσης, ότι οι επικεφαλής της Σαϊεντολογίας έστρεψαν τα παιδιά του Κρουζ και της Κίντμαν εναντίον της μέσω των διδασκαλιών των Suppressive Persons του Ρον Χάμπαρντ. Σύμφωνα με τον αναφερόμενο κανόνα, ένα καταπιεστικό άτομο είναι κάποιος που θεωρείται εχθρός από την εκκλησία και που πρέπει να φιμωθεί ή να καταστραφεί…

Δείτε επίσης

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin