Αντζελίνα Τζολί: Η αντίδρασή της για την φημολογούμενη σχέση του Μπραντ Πιτ με την Έμιλι Ραταϊκόφσκι

Την αντίδραση της Αντζελίνα Τζολί σχετικά με το ειδύλλιο του Μπραντ Πιτ με την Έμιλι Ραταϊκόφσκι αποκάλυψε πηγή από το περιβάλλον της, η οποία ούτε λίγο, ούτε πολύ υποστήριξε ότι η ηθοποιός δεν δίνει σημασία στα δημοσιεύματα αλλά ούτε και να «παίρνει στα σοβαρά» τον πρώην σύζυγό της…

Όπως ανέφερε στην Page Six, η ηθοποιός έχει ακούσει τις φήμες για τη νέα σχέση του πρώην συζύγου της, όμως γενικότερα ακολουθεί μια πολιτική στη ζωή της, κατά την οποία δεν επιτρέπει στα δημοσιεύματα να την επηρεάζουν.

«Η Αντζελίνα δεν δίνει καμία σημασία στα δημοσιεύματα που λένε ότι ο Μπραντ βγαίνει με κάποια. Θα λάβει σοβαρά υπόψιν της την κατάσταση, μόνο όταν έρθει η στιγμή να γνωρίσει κάποιο από τα κορίτσια του στα παιδιά τους», αναφέρει η πηγή.

Σύμφωνα ωστόσο, με το ίδιο δημοσίευμα της Page Six, ο Μπραντ Πιτ δεν βιάζεται να κάνει αυτό το βήμα. Ο ηθοποιός και το γνωστό μοντέλο έχουν βγει αρκετές φορές, αλλά δεν είναι επίσημα ζευγάρι. Ειδικά αυτή την περίοδο, που ο χωρισμός της από τον Μπέαρ ΜακΚλαρντ είναι μείζον θέμα συζήτησης στο Χόλιγουντ, όπως και η δική του δικαστική διαμάχη με την Αντζελίνα Τζολί, ο ηθοποιός δεν θέλει να προκαλέσει νέες αντιδράσεις.

Αντίθετα, φαίνεται ότι και οι δύο επιθυμούν να κρατήσουν χαμηλό προφίλ και να προστατεύσουν αυτό που έχουν από τα φώτα της δημοσιότητας.

Πηγή από το περιβάλλον του Μπραντ Πιτ δήλωσε: «Δεν υπάρχει κάτι σοβαρό, αλλά χαίρεται που έχει βάλει κάποια στη ζωή του και νιώθει ότι είναι σημαντική. Το διαζύγιό του ήταν πολύ επίπονο, αλλά πλέον οι πληγές του έχουν επουλωθεί».

Δείτε επίσης

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin