Αυτή είναι η πιο όμορφη γυναίκα για το 2022 – Πήρε την πρωτιά από την Μπέλα Χαντίντ

Είναι η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο για το 2022 και πήρε την πρώτη θέση από την Μπέλα Χαντίντ. Ο λόγος για την ηθοποιό Τζόντι Κόρνερ, της οποίας οι αναλογίες του προσώπου αγγίζουν την τελειότητα. Συγκεκριμένα τα χείλη της απέχουν μόλις 3% από την τελειότητα και το πλάτος της μύτης της θεωρείται σχεδόν τέλειο.

Το Golden Ratio of Beauty (Χρυσή Αναλογία Ομορφιάς) για γυναίκες απ’ όλο τον κόσμο μόλις δημοσιεύτηκε και την πρώτη θέση της λίστας των 10 κορυφαίων καταλαμβάνει η βραβευμένη ηθοποιός Τζόντι Κόρνερ.
Η πρωταγωνίστρια των The Killing Eve, Free Guy και The Last Duel ανακηρύχθηκε η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο με μαθηματική ακρίβεια, σύμφωνα με τη μελέτη που διεξήγε ο πλαστικός χειρουργός Dr. Julian de Silva, αναφέρει το themindcircle.


Σε συνέντευξη του, ο Dr. Julian de Silva είπε χαρακτηριστικά: “Η Τζόντι ήταν ξεκάθαρα πρώτη. Είχε την υψηλότερη βαθμολογία για την θέση της μύτης και των χειλιών, 98,7%, που απέχει μόνο 1,3% από το τέλειο σχήμα“. Και πρόσθεσε: “Είχε επίσης την υψηλότερη βαθμολογία για το πλάτος και το μήκος της μύτης της και ήταν κοντά στην κορυφή για το σχήμα των χειλιών και τη θέση των ματιών της. Το πηγούνι της είναι όμορφα διαμορφωμένο και το όλο σχήμα του προσώπου της είναι πολύ δυνατό”.

Η 26χρονη ηθοποιός βρίσκεται στην κορυφή της λίστας αφήνοντας τη Zendaya στη δεύτερη θέση και το πανέμορφο supermodel, Μπέλα Χαντίντ στην τρίτη θέση.

Η συγκεκριμένη “τεχνική μέτρησης ομορφιάς” ονομάζεται Χρυσή Αναλογία και χρονολογείται από την εποχή της Αναγέννησης. Τότε καλλιτέχνες και αρχιτέκτονες χρησιμοποίησαν μια εξίσωση για να ορίσουν ορισμένα χαρακτηριστικά του ανθρώπινου προσώπου με σκοπό να σχεδιάσουν τα αριστουργήματά τους με όσο το δυνατόν περισσότερη ακρίβεια. Χρησιμοποιήθηκε επίσης από τον Λεονάρντο ντα Βίντσι για το τέλειο ανθρώπινο ανδρικό σώμα στο διάσημο έργο του, “Ο Ανθρωπος του Βιτρούβιου”.

Η λίστα των δέκα κορυφαίων συντάχθηκε από έναν χειρουργό της κλινικής της Harley Street, τον Δρ Τζούλιαν Ντε Σίλβα, ο οποίος χρησιμοποίησε ψηφιακή χαρτογράφηση προσώπου.

Στη λίστα των 10 κορυφαίων περιλαμβάνονται επίσης η Beyoncé, η Ariana Grande, η Kim Kardashian και η πρωταγωνιστή του Squid Game, HoYeon Jung. Η Taylor Swift, η Jourdan Dunn και η Deepika Padukone ολοκληρώνουν το top 10.

Δείτε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα