Η Louis Vuitton θα ανοίξει το πρώτο της ξενοδοχείο στο Παρίσι

Η Louis Vuitton σχεδιάζει να ανοίξει το πρώτο της ξενοδοχείο στο Παρίσι.

Με θέα που εκτείνεται από τον Πύργο του Άιφελ μέχρι την Παναγία των Παρισίων και σε ένα εκτεταμένο συγκρότημα, έρχεται το πρώτο ξενοδοχείο Louis Vuitton στο Παρίσι. Μέσα σε αυτό θα βρίσκεται και το μεγαλύτερο κατάστημα του πολυτελή οίκου παγκοσμίως.

Σε συνέντευξή του στο WWD, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του πολυτελούς γαλλικού brand, Louis Vuitton, Μιχαέλ Μπερκ αποκάλυψε τα σχέδια του οίκου να μετατρέψουν τα εταιρικά γραφεία της σε ένα εκτεταμένο συγκρότημα που περιλαμβάνει το πρώτο ξενοδοχείο Louis Vuitton στον κόσμο και το μεγαλύτερο κατάστημά του.

Η μητρική εταιρεία LVMH Moët Hennessy Louis Vuitton έχει μεταμορφώσει ριζικά τη γύρω γειτονιά τους τελευταίους 18 μήνες με τα αποκαλυπτήρια του ανακαινισμένου πολυκαταστήματος, La Samaritaine και του ξενοδοχείου, Cheval Blanc και τα εγκαίνια του πρώτου υποκαταστήματος στο Παρίσι των ιταλικών ζαχαροπλαστείων Cova.

«Οι Παριζιάνοι επιτέλους το ανακαλύπτουν ξανά. Το έχουν αγκαλιάσει. Υπάρχει μουσική δρόμου τώρα στις 11 μ.μ. εδώ έξω. Όταν το αναλάβαμε, αυτό ήταν ένα no man’s land, αν όχι χειρότερο. Κανείς με μυαλό δεν θα περπατούσε εδώ τη νύχτα», είπε ο Μπερκ ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει τη θέα: «Είναι η πιο εντυπωσιακή θέα στον κόσμο», είπε.

Δείτε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα