Κιμ Καρντάσιαν – Κάνιε Γουέστ: Βγήκε το διαζύγιό τους – Το τεράστιο ποσό διατροφής που θα πρέπει να δίνει μηνιαία ο ράπερ

Η Κιμ Καρντάσιαν και ο Κάνιε Γουέστ έχουν πάρει και επίσημα διαζύγιο. Σύμφωνα με το People, η 42χρονη επιχειρηματίας και reality star και ο 45χρονος ράπερ οριστικοποίησαν τον χωρισμό τους, ενώ έχουν καταλήξει επίσης σε συμφωνία για την επιμέλεια των παιδιών και την περιουσία τους.

Στα έγγραφα του διαζυγίου αναφέρεται ότι το πρώην ζευγάρι θα έχει από κοινού τη φυσική και νομική επιμέλεια των τεσσάρων παιδιών τους: North, 9 ετών, Saint, 6 ετών, Chicago, 4 ετών και Psalm, 3 ετών.
Παράλληλα, ο διάσημος ράπερ θα πρέπει να καταβάλλει στην Καρντάσιαν το αστρονομικό ποσό των 200.000 δολαρίων το μήνα ως διατροφή για τα παιδιά. Θα είναι επίσης υπεύθυνος για τα μισά από τα ιατρικά, εκπαιδευτικά και ασφαλιστικά τους έξοδα.

Το ζευγάρι συμφώνησε επίσης να διευθετήσει τις διαφορές σχετικά με τα παιδιά συμμετέχοντας σε διαμεσολάβηση. Ωστόσο, εάν κάποιο από τα δύο μέρη δεν συμμετάσχει, θα επιτρέπεται στο άλλο να το κάνει. Τα περιουσιακά στοιχεία του ζευγαριού θα μοιραστούν με βάση το προγαμιαίο συμβόλαιο που έχουν υπογράψει.

Νομικά ανύπαντρη η Καρντάσιαν
Η οριστικοποίηση του διαζυγίου έρχεται εννέα μήνες αφότου η Κιμ Καρντάσιαν κρίθηκε νομικά ανύπαντρη.
Ο Γουέστ είχε προηγουμένως αμφισβητήσει το αίτημα της Καρντάσιαν να κηρυχθεί νόμιμα ανύπαντρη, αλλά σε δήλωσή του τότε ανέφερε ότι: «Ζήτησα από την ομάδα μου να επισπεύσει τη λύση του γάμου μου με την Κιμ, ώστε να μπορέσω να δώσω όλη μου την προσοχή στα πανέμορφα παιδιά μας».

Η Καρντάσιαν και ο Γουέστ άρχισαν να βγαίνουν το 2012 και παντρεύτηκαν τον Μάιο του 2014. Τα προβλήματα στον γάμο τους ξεκίνησαν το 2020 μετά τα δημόσια ξεσπάσματα του Γουέστ. Τότε ο ράπερ είχε θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία των ΗΠΑ όπου αποκάλυψε προσωπικές λεπτομέρειες για την οικογένεια και τον γάμο του κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας.

Τότε, η Καρντάσιαν σε μια σπάνια δήλωσή της αποκάλυψε ότι ο Γουέστ πάσχει από διπολική διαταραχή, ζητώντας από τους θαυμαστές της «συμπόνια» και αναγνωρίζοντας την «περίπλοκη και επώδυνη» κατάστασή τους.

Η Καρντάσιαν κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Γουέστ τον Φεβρουάριο του 2021 μετά από σχεδόν επτά χρόνια γάμου. Μήνες αργότερα, τον Δεκέμβριο, ζήτησε να κηρυχθεί νομικά ελεύθερη. Ζήτησε επίσης να διαχωριστούν τα θέματα της επιμέλειας των παιδιών και της περιουσίας από την οικογενειακή της κατάσταση και να αποκατασταθεί το πατρικό της όνομα.

Στα δικαστικά έγγραφα που κατατέθηκαν τον Φεβρουάριο, η Καρντάσιαν είχε δηλώσει: «Επιθυμώ πολύ να χωρίσω. Ζήτησα από τον Κάνιε να κρατήσει το διαζύγιό μας μυστικό, αλλά δεν το έχει κάνει. Ο Κάνιε έχει δημοσιεύσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πολλές παραπληροφορίες σχετικά με τα ιδιωτικά οικογενειακά μας θέματα και τη συν-γονική μας σχέση, γεγονός που μου έχει δημιουργήσει συναισθηματική δυσφορία. Πιστεύω ότι το δικαστήριο που θα τερματίσει την οικογενειακή μας κατάσταση θα βοηθήσει τον Κάνιε να αποδεχτεί ότι η συζυγική μας σχέση έχει τελειώσει και να προχωρήσει σε έναν καλύτερο δρόμο που θα μας βοηθήσει στην ειρηνική συνεκπαίδευση των παιδιών μας».

Η Κιμ Καρντάσιαν πρόσθεσε ακόμα: «Αν και εύχομαι ο γάμος μας να είχε πετύχει, έχω συνειδητοποιήσει ότι δεν υπάρχει τρόπος να αποκατασταθεί. Ο Κάνιε δεν συμφωνεί, αλλά τουλάχιστον φαίνεται ότι έχει συνειδητοποιήσει ότι εγώ θέλω να τερματίσω τον γάμο μας, ακόμα κι αν εκείνος δεν το θέλει. Ζητώ από το Δικαστήριο να με επαναφέρει στην ιδιότητα του ανύπαντρου ατόμου, ώστε να μπορέσω να ξεκινήσω τη διαδικασία επούλωσης και να μπορέσει η οικογένειά μας να προχωρήσει σε αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής μας».

Δείτε επίσης

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα