Τάμτα: Η εκκεντρική εμφάνιση στο Σύνταγμα στη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου που προκάλεσε χαμό από σχόλια

Σε χριστουγεννιάτικο κλίμα μπήκε και επίσημα φέτος η Αθήνα στην φωταγώγηση της πλατείας Συντάγματος και του χριστουγεννιάτικου δέντρου, την 1η Δεκεμβρίου, έχοντας προσκεκλημένη για να “ντύσει” μουσική τη γιορτή την Τάμτα με την πολύπλευρη καλλιτεχνική της προσωπικότητα. Η Τάμτα, το λαμπερό αστέρι της ποπ, η οποία, σε μια απρόσμενη σύμπραξη με την Athens Big Band, ταξίδεψε το κοινό με την υπέροχη φωνή της, μεταφέροντας μέσα από χριστουγεννιάτικες μελωδίες, το πνεύμα των γιορτών στην πόλη.

Η Τάμτα από τις πιο γνωστές και αγαπητές καλλιτέχνιδες της ελληνικής pop μουσικής με πολλά χρόνια καριέρας και επιτυχιών, εκτός από εξαιρετική φωνή είναι γνωστό ότι έχει και ιδιαίτερη ως ανατρεπτική σκηνική παρουσία. Ετσι και αυτή τη φορά τα πράγματα δεν θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά, με την τραγουδίστρια να τραβάει τα βλέμματα (και) με την εμφάνισή της αφού το look που επέλεξε για την βραδιά ήταν τουλάχιστον εκκεντρικό.

Η Τάμτα εμφανίστηκε στη σκηνή με ένα φόρεμα το οποίο μοιάζει με πραγματικό έργο τέχνης… αν και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που είπαν ότι το ίδιο το φόρεμα θυμίζει… χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα πολύ ιδιαίτερο λευκό, ζιβάγκο φόρεμα, που ήταν γεμάτο με άσπρα και μαύρα τρισδιάστατα κυλινδρικά σχήματα το οποίο συνδύασε με λευκό καλσόν και με λευκές, πολύ ψηλές πλατφόρμες. Ένα outfit που όπως ήταν αναμενόμενο προκάλεσε πολλά -θετικά και αρνητικά- σχόλια.

Δείτε την εκκεντρική εμφάνισή της:

Δείτε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα