Ο Γιάννης Στάνκογλου μιλά πρώτη φορά για την απειλή που δέχθηκε με όπλο από οδηγό ταξί

Ο Γιάννης Στάνκογλου μίλησε στο «Mega Καλημέρα» για την απειλή με όπλο που δέχτηκε από ταξιτζή στο κέντρο της Αθήνας.

«Ό,τι έχει γίνει, υπάρχει στην κατάθεση που έχω κάνει. Δεν έχω να πω τίποτα παραπάνω. Αφήνω τη δικαιοσύνη και την αστυνομία να κάνει τη δουλειά της. Οπότε δεν έχω να πω τίποτα άλλο. Να είστε καλά. Το περιστατικό έγινε χθες το βράδυ μετά την παράσταση», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Στάνγκογλου για το τρομακτικό περιστατικό.

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Πέμπτης, στη συμβολή των οδών Αμερικής και Πανεπιστημίου στο κέντρο της Αθήνας, ο Γιάννης Στάνκογλου έζησε ένα απίστευτο περιστατικό.

Σύμφωνα με τον γνωστό ηθοποιό, ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητό του είδε έναν οδηγό ταξί να αλλάζει ξαφνικά λωρίδα κυκλοφορίας και να μπαίνει στη δική του, με κίνδυνο να προκαλέσει σύγκρουση.

Και οι δύο πρωταγωνιστές του επεισοδίου κατέβηκαν από τα αυτοκίνητά τους και είχαν έντονο διαπληκτισμό. Τότε, ο Γιάννης Στάνκογλου θέλησε να καταγράψει την πινακίδα με τον αριθμό κυκλοφορίας του ταξί και, προς έκπληξή του, διαπίστωσε ότι ο οδηγός του ταξί τον απειλούσε με όπλο. Ο ταξιτζής στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Ο Γιάννης Στάνκογλου πήγε στο αστυνομικό τμήμα του Συντάγματος και υπέβαλε μήνυση σε βάρος του οδηγού ταξί για απόπειρα ανθρωποκτονίας και εξύβριση.

Διαβάστε επίσης

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin